نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: پراشکی گوشت

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    شماره عضویت
    992
    نوشته ها
    58
    پسندیده
    16
    مورد پسند : 35 بار در 26 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.103

    پراشکی گوشت




    پیراشکی گوشت، از دو کلمه خوشمزه تشکیل شده است. پیراشکی که همه جورش خوشمزه است، گوشت هم که جز جدا نشدنی زندگی مان است. این دو با هم فوق العاده می شوند.
    مواد لازم:

    ۴۵۰ گرم گوشت

    به میزان لازم روغن زیتون

    ۲ حبه سیر

    ۲ عدد بزرگ پیاز

    ۱ عدد فلفل قرمز

    ۱ عدد فلفل چیلی قرمز

    ۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا

    ۱ قاشق چای خوری پودر زیره

    ۲۰ گرم زیتون سیاه

    ۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

    ۱ عدد عصاره گوشت

    ۱ عدد بزرگ تخم مرغ

    ۵۰۰ گرم آرد

    ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

    ۱۵۰ گرم کره

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه خمیر،در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر و 1 قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید.کره (سرد) را ریز خرد یا درشت رنده کنید و با مواد خشک ترکیب کنید، تا به شکل خرده های نان درآید. سپس مقداری آب سرد به آن ها اضافه کنید تا به حالت خمیر درآید. خمیر را در کیسه پلاستیکی بپیچید و برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

    2. در این میان، در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، تکه های گوشت را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید. آنرا از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

    3. پیاز،سیر،فلفل قرمز، فلفل چیلی قرمز خرد شده را در ماهیتابه، روی حرارت متوسط رو به پایین، بریزید. پودر فلفل پاپریکا و پودر زیره را به مواد اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه تا مواد نرم شوند، تفت دهید.

    4. پوره گوجه فرنگی و عصاره گوشت (خرد شده) را به مواد اضافه کنید.برای 1 دقیقه دیگر ، تفت دهید و سپس زیتون سیاه و 100 میلی لیتر آب جوش به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بر روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید و برای 8 تا 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا آب مواد کاملا تبخیر شود. گوشت را (به همراه آب آن، اگر آب انداخته بود) به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شوند.

    5. از قبل، فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دایره های 14 سانتی متری با پهنای 3 میلی متر، باز کنید. کناره های خمیر را با قالب و یا با قرار دادن پیش دستی ببرید و صاف کنید.

    6. سینی فر را اندکی چرب کنید. در ظرفی، تخم مرغ را با چنگال بزنید. 2 قاشق غذاخوری از مواد گوشتی را در وسط هر خمیر بگذارید، با قلمو، به کناره های خمیر تخم مرغ زده شده، بزنید و آنرا به شکل نیم دایره، روی مواد میانی برگردانید. کناره های خمیر را با چنگال ، محکم کنید. پیراشکی ها را در سینی فر، قرار دهید.

    7. با قلمو روی پیراشکی ها تخم مرغ زده شده بمالید و برای 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید، تا ترد و طلایی شوند. قبل از سرو، اجازه دهید تا پیراشکی ها اندکی خنک شوند.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 770872_824.jpg
مشاهده: 3
حجم: 62.1 کیلو بایت  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن