نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طرز تهیه فالوده شیرازی

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    کاربر عضو
    تاریخ عضویت
    Jun 2016
    شماره عضویت
    1298
    نوشته ها
    34
    پسندیده
    29
    مورد پسند : 26 بار در 24 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 37.0

    طرز تهیه فالوده شیرازی

    فالوده یکی از آن دسرهایی است که طرفداران زیادی در کشور ما دارد و البته در مناطق مختلف به روشهایی گاه مشابه و گاه با مقداری تفاوت تهیه و سرو می شود. در اینجا طرز تهیه فالوده شیرازی را آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
    مواد لازم برای شربت فالوده :
    شکر/۳۰۰ گرم
    آب/۶۰۰میلی گرم
    گلاب/۸۰۰ گرم
    جوهرلیمو/یک چهارم قاشق چایخوری
    دانه ی هل سبز/۱۰ عدد
    مواد لازم برای نیم کیلو فالوده :
    نشاسته ی گل /۲۰۰ گرم
    آب /یک لیتر
    طرز تهیه:
    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کرده، به آب و شکر اضافه کنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد، سپس در کیسه بریزید و به شکل پخ پودری در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پخ پودری به شما بدهد. نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیمت آن را در آب سرد که بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با کفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد کنید، یا آن که برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید. نکته :
    ۱- این دستور دارای ۲۰۰۰کیلو کالری انرژی و۵۰۰ گرم کربوهیدارات می باشد.
    ۲- در هنگام پخت فالوده، حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آب خمیر فالوده دیر تبخیر شود و در حین تبخیرآب، نشاسته پخته شود. نشانه ی پخته شدن خمیر، کشدار وبراق شدن آن است.
    ۳- اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
    ۴- بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
    ۵- دمای خمیر فالوده باید به حدی باشد که انگشت را بدون آن که بسوزد بتوان در آن نگهداشت.ن
    ۶- به طورکلی نسبت حجمی نشاسته ی گندم به آب یک هفت است که از هفت قسمت آب، یک قسمت سرد بوده برای حل کردن نشاسته استفاده می شود، شش قسمت دیگر آب جوش آمده است که تدریجاً نشاسته ی حل شده به آن اضافه می گردد.
    ۷- در تولید صنعتی شربت یا مخلوط یخ وشربت(یخ در بهشت) هنگام سرو اضافه می شود تا از دوفازی شدن (دو لایه شدن مایه ی فالوده وشربت ) جلوگیری گردد.
    ویرایش توسط *mahsa* : 09-06-2016 در ساعت 09:31 AM

  2. کاربر مقابل پست *mahsa* عزیز را پسندیده است:

    mohsen32 (09-06-2016)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن