دوستان به نظر شما ، چرا پسرهایی که ، بیشتر شیطنت کردند، زمانی که تصمیم می گیرند ازدواج کنند ، دنبال دخترهایی می گردند که به قول قدیمی ها، آفتاب مهتاب روشونو ندیده باشه ؟:confused:
دوستان به نظر شما ، چرا پسرهایی که ، بیشتر شیطنت کردند، زمانی که تصمیم می گیرند ازدواج کنند ، دنبال دخترهایی می گردند که به قول قدیمی ها، آفتاب مهتاب روشونو ندیده باشه ؟:confused:
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
* MEhrin * (06-28-2015)
من جوابه شمارو با یه مثال میگم اگه متوجه شین .از قدیم گفتن مرد مثله کلیده زن مثله قفله ، کلیدی که جنتا درو باز کنه شاه کلیده ولی قفلی که چنتا کلید بخوره بهش خرابه ،هرزه ععععععععععععععععععععععععع عععععععععععع
البته همه پسرها اینجوری نیستن اما اونایی که این جوری فکر می کنند به نظر به خاطر اون حس برتری جویی که دارن هست فکر می کنند چونکه مرد هستند باید همیشه بهترین رو داشته باشند...و از نظر من این یک منطق پوچ و تو خالی هست.
اونایی هم که ادعای مذهبی بودنشون میشه , این حدیث رو به یاد بیارن که "آنچه را که براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند و آنچه را که براي خود نميپسندي براي ديگران هم نپسند.."
هر کسی از ظن خود شد یار من...
* MEhrin * (06-29-2015),**FERESHTEH** (06-28-2015)
فرشته جان چون خودشون دنبال شيطنت بودن ديگه اعتماد به کسي ندارن و فکر ميکنن همه اونجورن و دنبال کسي ميگردن که بهش اعتماد کننندا
* MEhrin * (06-29-2015),**FERESHTEH** (06-28-2015)
به نظرم دلیل اصلی اینه که طبیعت انسان ها اینطوریه که دنبال بهترین چیز هستن و این فقط مختص ازدواج یا انتخاب دختر آفتاب و مهتاب ندیده نیس (مثلا اگه هر انسانی اعم از دختر یا پسر بخوان یه لباس انتخاب کنن و بخرن قطعا سعی میکنن بهترین لباس و زیباترین لباس رو انتخاب کنن و مطمئناً سراغی لباسی نمیرن که قبلا یکی ازش استفاده کرده و به قول معروف دست دوم شده)
حالا این که گفتم فقط یه مثال بود برای تقریب به ذهن و قطعا این دو چیز قابل مقایسه نیستن (اینو گفتم که بعضیا نیان بگن نگاه ابزاری و کالایی به دختر داری!!!!!)
به نظر من این فقط مختص پسر های که به قول شما بیشتر شیطنت کردند نیست و اکٍثر انسان ها همینطورن
خلاصه طبیعت انسان اینطوریه که چیزی رو انتخاب میکنه که فقط واسه خودش باشه و کسی نداشته باشه اون رو و یا اولین کسی باشه که اون رو داره و قطعا دختر ها هم دنبال پسر افتاب و مهتاب ندیده اند
ولی من خودم به شخصه گذشته یک دختر برام اهمیت زیادی نداره چون هر انسانی اشتباه میکنه(نه اینکه کلاً بی اهمیت باشه و لی مراتب داره دیگه تا یه حدی برام مهم نیس!) ولی چیزی که برای من و افرادی که مثل من هستن اهمیت زیادی داره اینه که بعد از ازوداج به هم متعهد بمونیم
The gift of a good LIAR is making people think you lack a talent for lying
* MEhrin * (06-29-2015),**FERESHTEH** (06-28-2015),*Ava* (06-28-2015),PEDR@M (06-29-2015),sama (07-09-2015)
درد دلمو تازه کردي..يه دايي دارم هر ماه ميره سفرهاي خارج از ايران مثل ارمنستان..تايلند ..باکو..ولي زن داييمو همش ميفرسته مکه و مشهد..ميگه اينقد دوست دارم مومن باشي :mad::mad::mad:
**FERESHTEH** (06-29-2015)