نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: چوب خدا / پسرم آنقدر عروسم را اذیت کرد تا اینکه.

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    14
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 53.0.2785.143

چوب خدا / پسرم آنقدر عروسم را اذیت کرد تا اینکه.

چوب خدا / پسرم آنقدر عروسم را اذیت کرد تا اینکه...

رکنا: اوقاتم تلخ شده بود. از کوره دررفتم و با عصبانیت صدایش زدم. پرسیدم چرا این زن بیچاره را اذیت می‌کنی؟ او همسرش راجلوی چشمان من و بچه‌اش کتک زد. از ته دل نفرینش کردم. او مرا هم هُل داد و از خانه بیرون زد.

آن‌روز عروسم گریه می‌کرد و دلم با دیدن اشک‌های این زن بیچاره ریش‌ریش می‌شد. دلداری‌اش می‌دادم و می‌گفتم خودم مثل کوه پشت‌سرت هستم.

دو سه‌ روزی گذشت‌. هر چه از پسرم خواهش و تمنا می‌کردم که دنبال زن‌ و بچه‌اش برود، فایده‌ای نداشت. او از خانه بیرون زد. چند ساعت بعد خبر ناگواری شنیدم. پلیس پسرم را به‌خاطر خطایی که حدود هشت سال قبل مرتکب شده، دستگیر کرده است. این مسئله سبب شد غرور بی‌اندازه‌اش شکسته شود. به همسرش زنگ زدم.
    پسرم روز بعد برگشت. توپش خیلی پر بود. دوباره با همسرش دعوا کرد. عروسم که دیگر تحمل این‌همه تحقیر و بداخلاقی را نداشت، از خانه بیرون زد. من هم تنها مانده بودم و دلم مثل سیر و سرکه می‌جوشید.

ما با هم به کلانتری رفتیم. از خجالت نمی‌توانست سرش را بالا بگیرد. من نمی‌دانم چرا آدمیزاد این‌همه مغرور و خودخواه می‌شود. هریک از ما گناه و خطاهایی داریم که خدا برایمان آبروداری می‌کند. اگر پیمانه فرصت‌هایی که دراختیار داریم، سرریز شود، آن‌موقع چطور می‌خواهیم سرمان را بالا بگیریم؟ باید با استغفار به درگاه خداوند همیشه دعا کنیم ما را عاقبت‌ به‌ خیر کند.
    پسرم همسرش را عذاب می‌داد. آه این زن، دامن او را گرفت و از جایی ضربه خورد که فکرش را هم نمی‌کرد.

2. کاربر مقابل پست !!yalda!! عزیز را پسندیده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.