عنوان زمان ۴۷۵. گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی 1:12 ۴۷۴. هواخواه توام جانا و میدانم که میدانی 1:44 ۴۷۳. وقت را غنیمت دان آن قدر که بتوانی 2:27 ۴۷۲. احمد الله علی معدله السلطان 1:33 ۴۷۱. ز دلبرم که رساند نوازش قلمی 1:59 ۴۷۰. سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی 1:33 ۴۶۹. انت روائح رند الحمی و زاد غرامی 1:37 ۴۶۸. که برد به نزد شاهان ز من گدا پیامی 1:31 ۴۶۷. زان می عشق کز او پخته شود هر خامی 1:14 ۴۶۶. این خرقه که من دارم در رهن شراب اولی 1:13 ۴۶۵. رفتم به باغ صبحدمی تا چنم گلی 1:07 ۴۶۴. بگرفت کار حسنت چون عشق من کمالی 1:14 ۴۶۳. سلام الله ما کر اللیالی 1:36 ۴۶۲. یا مبسما یحاکی درجا من اللالی 1:32 ۴۶۱. کتبت قصه شوقی و مدمعی باکی 1:51 ۴۶۰. سلیمی منذ حلت بالعراق 1:48 ۴۵۹. زین خوش رقم که بر گل رخسار میکشی 1:15 ۴۵۸. ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی 1:18 ۴۵۷. هزار جهد بکردم که یار من باشی 1:38 ۴۵۶. نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی2 تمام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن
مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .