آموزش تصویری تهیه بادمجان شکم پر
مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :بادمجان متوسط 5 عددگردو آسیاب شده 1 لیوانرب گوجه 1 قاشق سوپخوریرب آلوچه 1 قاشق غذاخوریرب انار 1 قاشق غذاخوریپیاز متوسط رنده شده 1 عددسبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) 2 قاشق غذاخورینمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوریروغن به مقدار لازمطرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :طریقه پرکردن شکم بادمجانبادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.