نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: دختر 20 ساله تهرانی در روز تولد از اعدام گریخت

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    14
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 55.0.2883.87

دختر 20 ساله تهرانی در روز تولد از اعدام گریخت

دختر 20 ساله تهرانی در روز تولد از اعدام گریخت / او شوهر پنهانی مادرش را کشته بود+عکس

رکنا: دختر 20 ساله که شوهر صیغه ای و پنهانی مادرش را کشته بود در روز تولدش توانست رضایت مادر قربانی را جلب کند و از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

به گزارش رکنا، الیکا 19 ساله عصر یازدهم آذر 94 مرد 40ساله ای به نام کیوان را که همسر صیغه ای مادرش بود در خانه اجاره ای اش در خیابان 178 تهرانپارس با یک ضربه چاقو زخمی کرد و با پلیس Police تماس گرفت.

الیکا دوشنبه 20 دی ماه امسال در روز تولدش در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست
    قاضی Judge محسن زالی و با حضور دو قاضی مستشار پای میز محاکمه ایستاد و توانست رضایت مادر قربانی را جلب کند و از جنبه عمومی جرم Crime محاکمه شود.این دختر که به پای مادر قربانی افتاده بود گفت قصد قتل Murder نداشته و از او خواست تا حلالش کند و او را ببخشد.کیوان اما قبل از رسیدن اروژانس جان سپرد و دختر جوان به اتهامجنایت Crime بازداشت شد.الیکا قرار بود دو هفته قبل محاکمه شود اما مادر پیر کیوان از دادگاه مهلت گرفت تا درباره قصاص یا گذشت دختر جوان بیشتر فکر کند.

مادر قربانی که به شدت اشک می ریخت گفت: کیوان تنها پسرم بود که از من مراقبت می کرد. او بارها درباره الیکا و مادرش با من صحبت کرده بود و می گفت چون الیکا پدر ندارد از سر دلسوزی برایش خانه ای اجاره کرده است.اما این دختر پسرم را کشت و حالا با دورغ می خواهد کار اشتباهش را توجیه کند.
    این ماجرا تنها دخترم هم که به شدت به برادرش وابسته بود به بیماری سرطان مبتلا شد . من نذر کرده ام با گرفتن دیه از خون الیکا گذشت کنم تا خدا هم دخترم را شفا بدهد.به همین خاطر اعلام گذشت می کنم.

بنا به این گزارش، در پایان جلسه هیات قضایی وارد شور شد تا طبق ماده 612 قانون Law مجازات اسلامی دختر جوان را به 3 تا 10 سال زندان Prison محکوم کند
    با تو خورشید ترین ماه جهانم ! نفسم.

2. کاربر مقابل پست !!yalda!! عزیز را پسندیده است:

نرگس (01-11-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.