خورش فاصولیه با مرغ
برای درست کردنش هم یه پیمونه لوبیا رو که از شب قبل
دو سه پر سیر خرد شده رو بهش اضافه کردم ، تکه های مرغ رو داخل پیازها کاملاً تفت دادم و
، فلفل، پاپریکا، جوز هندی و کمی زنجفیل اضافه کردم،
نصف ق غ رب گوجه رو هم توی پیازها تفت دادم و بعد سه لیوان آب جوش به مرغها اضافه کردم تا بپزن،
بعد از یک ساعت هم لوبیاهای پخته شده و نصف پیمونه زعفرون دم کرده رو به مرغ اضافه کردم و یک ساعت دیگه زمان دادم
، تا خورش کاملاً پخت و جا افتاد...
سپس با سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرونی زدیم بر بدن!
جاتون خالی