خورش فاصولیه با مرغ


برای درست کردنش هم یه پیمونه لوبیا رو که از شب قبل
دو سه پر سیر خرد شده رو بهش اضافه کردم ، تکه های مرغ رو داخل پیازها کاملاً تفت دادم و
، فلفل، پاپریکا، جوز هندی و کمی زنجفیل اضافه کردم،

نصف ق غ رب گوجه رو هم توی پیازها تفت دادم و بعد سه لیوان آب جوش به مرغها اضافه کردم تا بپزن،

بعد از یک ساعت هم لوبیاهای پخته شده و نصف پیمونه زعفرون دم کرده رو به مرغ اضافه کردم و یک ساعت دیگه زمان دادم


، تا خورش کاملاً پخت و جا افتاد...


سپس با سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرونی زدیم بر بدن!

جاتون خالی