نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: آناناس؛ دشمن لخته خون

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 57.0.2987.133

    آناناس؛ دشمن لخته خون

    آناناس؛ دشمن لخته خون




    تحقیقات نشان داده‌اند که بروملین موجود در آناناس به درمان تشکیل لخته خون (ترومبوز) کمک می‌کند. همچنین بروملین آناناس نقش موثری در هضم غذا به ویژه گوشت دارد.
    به گزارش بهداشت نیوز، بومیان آمریکای جنوبی معتقدند آناناس دارای ویژگی‌های شفابخشی منحصر به فردی است.

    این افراد از آب آناناس برای کمک به عمل هضم و همچنین تمیز نگه داشتن پوست استفاده می‌کردند.

    به اعتقاد چینی‌ها این میوه دارای طبیعت خنثی و طعم ترش و شیرین است.

    به نظر می‌آید این ویژگی‌ها به خنک شدن انسان در گرمای تابستان کمک می‌کند.

    در چین از آناناس برای درمان آفتاب سوختگی، اسهال، سوءهاضمه و دفع کرم‌ها استفاده می‌شود.

    فواید خاص آناناس

    آناناس و تجمع لخته خون در عروق (ترومبوز)

    مشاهده شده است که آنزیم بروملین که از آناناس استخراج می‌شود در درمان لخته شدن خون که منجر به ترمبوز می‌گردد مفید است.

    گرچه تشکیل لخته خون برای بند آمدن خونریزی لخته ضروری است اما چنانچه بعد از بند آمدن خونریزی به صورت طبیعی جذب نشود، می‌تواند باعث بسته شدن عروق و گاه بروز حمله قلبی و یا سکته شود.

    مشاهده شده است که متعاقب استفاده از مکمل بروملین، میزان مرگ و میر در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی از 20 درصد به کمتر از 2 درصد کاهش می‌یابد.

    عمل بروملین از طریق تحریک تولید پلاسمین صورت می‌گیرد. در واقع پلاسمین ماده‌ای است که باعث شکسته شدن لخته‌های خون می‌گردد.

    آناناس و سوءهاضمه

    در صنایع غذایی از عصاره بروملین برای ترد کردن گوشت استفاده می‌شود. این آنزیم به آغاز فرایند تجزیه پروتئین در گوشت کمک می‌کند.

    مشابه این فرایند نیز، چنانچه بروملین به صورت مکمل و یا آناناس تازه مصرف شود در معده اتفاق می‌افتد.

    این آنزیم غالباً برای افرادی که مبتلا به سوءهاضمه هستند مفید است.

    در ضمن بروملین به تجزیه توده‌های جامد و یا نیمه جامد هضم نشده موجود در معده، که باعث دردهای شدید می شوند، کمک می‌نماید.

    مشاهده شده است، چنانچه یک تکه گوشت در گلو بچسبد نوشیدن بروملین در دفعات منظم به بلع تکه گوشت کمک می‌کند.

    آناناس و سرطان

    آناناس دارای ترکیباتی به نام اسید P کوماریک 2 و اسید کلرژنیک3 است که مانع از ترکیب نیتریک اکسید و آمین‌ها در معده می‌شوند و در نتیجه از ایجاد ترکیبات سرطان‌زای نیتروزآمین جلوگیری می‌کنند.

    آناناس و زخم‌ها

    در پزشکی از بروملین در تهیه بانداژهای ویژه همراه با آنتی بیوتیک استفاده می‌شود.

    افرادی که سابقه ابتلا به زخم معده دارند باید از مصرف آناناس و بویژه آناناس نرسیده که حاوی مقدار زیادی اسید است خودداری کنند.

    ضمنا اسید موجود در این میوه می‌تواند باعث تخریب دندان‌ها گردد.

    ویرایش توسط !!yalda!! : 04-11-2017 در ساعت 12:19 AM
    با تو خورشید ترین ماه جهانم ! نفسم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن