خدایا... به من بیامو ز که دوست داشتن بازی دل نیست... بلکه........ " یک حس پاک است" بیاموزم دل کسی رو به بازی نگیرم دل شکستن هنر نیست دل به دست آوردن یه شاهکار است
ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮدی ﺑﺮاﯾﺖ ﭼﯿﺰی ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ﭼﯿﺰی ﻧﻤﯽ ﻧﻮﯾﺴﻢ........ ! ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ را ﮐﻪ ﺑﺨﻮاﻧﯽ ﺑﺮای ﺳـــــــــــﺎل ﻫﺎ از ﺗﻮ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﮐﺎﻓﯽ اﺳﺖ
تو را به یاد آن روز تو را به یاد گلبرگ های خشک آن روز خشکیده تو را به روز اول بار دیدنت تو را به اولین نگاه عاشقانه تو را به یاد باران روز نیامده ات تو را به تنهایی روز رفتنت تو را به باران روز برگشتنت تنهایم مگذار دیگر........
کـــور شــود هــر آنــکــﮧ چــشــم دیـدن عـشــقـمـــآن و خـوآنـدלּ عـآشـقـآنــﮧ هــآیــمان را نـــدآرد........!!
نه چتر با خود داشتی نه روزنامه نه چمدان عاشقت شدم! از کجا باید می*فهمیدم مسافری؟
دانى که چه ها چه ها چه ها می خواهم؟ / وصل تو من بى سر و پا می خواهم فریاد و فغان و ناله ام دانى چیست؟ / یعنى که تو را تو را تو را می خواهم . .
خسته ام از تو نوشتن کمی از خود می نویسم این منم که دوستت دارم
گفته بودی : یا تو یا هیچکس!!!! ولی من ساده انگار فراموش کرده بودم که این روزها هیچکس هم برای خودش کسیست …کسی حتی مهم تر از من .....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن
مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .