ترحلوای شیرازی
*ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :*
ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﯾﮏ ﺩﻭﻡ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺷﯿﺮ 6 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺁﺏ 4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮔﻼﺏ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺷﮑﺮ 3 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﻐﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ
ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺣﻞ ﺑﺸﻪ .ﺁﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ .ﺑﻬﺘﺮﻩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺗﻮ ﻇﺮﻑ ﺗﻔﻠﻮﻥ ﯾﺎ ﭼﺪﻥ ﭘﺨﺘﻪ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻭ ﮐﻒ ﻧﭽﺴﺒﻪ . ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﻫﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺎﻣﯽ ﺁﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﮐﺎﻣﻼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺸﻪ .ﯾﮏ ﻭﻗﺖ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻃﻌﻤﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻤﯿﺮﺳﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﺁﺏ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﯿﺸﺪ . ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﺁﺏ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮﺗﺐ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﯾﻊ ﺁﺭﺩ ﺑﺮﻧﺞ ﻭ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺗﻪ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺨﺘﮕﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﭼﺴﺒﻨﺪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﭘﺲ ﻣﺮﺗﺐ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ .ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻏﻠﻈﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﺷﮑﺮ ﻭ ﮔﻼﺏ ﺭﺍ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ .
ﻏﻠﻈﺘﺶ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻞ ﻫﺴﺖ : ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻞ ﻭ ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﺳﻔﺖ ﺣﺪ ﻭﺳﻂ . ﺩﯾﺪﯾﻦ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﯿﮏ ﺑﻌﺪ ﺟﺎﯼ ﻫﻤﺰﻥ ﺭﻭﯼ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻫﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺟﺎﯼ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﻤﺎ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻮﻧﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺎﺿﺮﻩ .
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﻋﮑﺲ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﮐﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﺮﺩﻩ . ﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻧﺼﻒ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻧﺼﻒ ﺳﻔﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻧﺼﻒ ﺑﻘﯿﻪ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﻏﻠﯿﻆ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺁﺏ ﻧﻨﺪﺍﺯﻩ . ﻇﺮﻓﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻟﺒﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ ﺧﯿﺲ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺍﻭﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺯﺭﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺩﻭ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﺸﻪ ﺭﻭﺵ ﺭﺍ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺑﺎ ﭘﻮﺩﺭ ﯾﺎ ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﺩﻣﺎﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻥ ﻫﺴﺖ . ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎ ﯾﮏ ﭼﺎﻗﻮ ﺩﻭﺭ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ .ﺳﻨﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺳﻔﯿﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﯾﮏ ﺳﯿﻨﯽ ﺯﺭﺩ ﺑﻌﺪ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﺮﻭﺵ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﻪ ﯾﮏ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﻓﺮﻭﺧﺘﻪ ﻣﯿﺸﺪ . ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻭ ﻋﮑﺲ : ﺷﺎﭘﺮﮎ
*ﻧﮑﺎﺕ :*
* ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮﺵ ﻧﺪﯾﺪ.ﻣﻦ ﺍﺯ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﺷﻤﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﺜﻼ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ . ** ﺍﮔﺮ ﺍﺣﯿﺎﻧﺎ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﺮﺣﻠﻮﺍ ﻣﻮﻗﻊ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﻏﺎﻓﻞ ﺷﺪﯾﺪ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻪ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩﺗﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﻪ ﻇﺮﻑ ﺗﻔﻠﻮﻥ ﯾﺎ ﭼﺪﻧﺘﻮﻥ ﺻﺪﻣﻪ ﻧﺰﻧﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﻫﺎﯼ ﻓﻨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﻫﺎﺋﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﺎﺯ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻇﺮﻑ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ . *** ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﯿﺮ ﯾﺎ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ ﯾﺎ ﻧﻪ