میگو پلو
میگو پلومواد لازم برای تهیه میگو پلو
- 300 گرم میگو
- 2 پیمانه برنج خام
- 6 الی 7 قاشق سبزی پلویی خورد شده
- 1 عدد پیاز
- 5 الی 6 حبه سیر متوسط
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه میگو پلو
مراحل تهیه میگو پلو
ابتدا پیاز رو نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم.
تفت دادن پیازوقتی پیاز کمی نرم شد سیر خورد شده و زرچوبه هم اضافه میکنیم.
اضافه کردن سیر و زرچوبهمواد رو با هم تفت میدیم تا نرم بشن و بعد میگوها رو اضافه میکنیم. نباید بذاریم تا سیر و پیاز سرخ بشن چون بعد از اضافه شدن میگو ها هم باز قراره تفت داده بشن و ممکنه بسوزن.
[
اضافه کردن میگوحالا به میگو ها زعفرون و فلفل قرمز هم اضافه میکنیم مقدار فلفل به این بستگی داره که چقدر غذاهای تند رو بپسندین ولی من بهتون تندش رو پیشنهاد میکنم.
اضافه کردن زرچوبه و فلفل قرمزمیگو و مابقی مواد رو با هم تفت میدیم تا میگوها خودشون رو جمع کنن و بپزن و کمی هم سرخ بشن حالا مایه میگو پلو ما حاضره.
پختن میگوبرنج رو آبکش میکنیم و داخل یه کاسه برنج، سبزی و مایه میگو رو با هم مخلوط میکنیم بهتره برای مخلوط کردن مواد همه مواد رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. حالا مخلوط پلو و میگو رو برای مدت 30 الی 45 دقیقه دم میذاریم.
مخلوط کردن موادحالا میگو پلو خوش طعم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان