نمایش نتایج: از 1 به 10 از 40

موضوع: اشپزی یلدا.....

Hybrid View

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,398 بار در 4,467 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 58.0.3029.110
    میگو پلو


    میگو پلو
    مواد لازم برای تهیه میگو پلو


    • 300 گرم میگو
    • 2 پیمانه برنج خام
    • 6 الی 7 قاشق سبزی پلویی خورد شده
    • 1 عدد پیاز
    • 5 الی 6 حبه سیر متوسط
    • زعفران دم کرده به مقدار لازم
    • فلفل قرمز به مقدار لازم
    • نمک و زرچوبه به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه میگو پلو

    مراحل تهیه میگو پلو

    ابتدا پیاز رو نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم.

    تفت دادن پیاز
    وقتی پیاز کمی نرم شد سیر خورد شده و زرچوبه هم اضافه میکنیم.
    اضافه کردن سیر و زرچوبه
    مواد رو با هم تفت میدیم تا نرم بشن و بعد میگوها رو اضافه میکنیم. نباید بذاریم تا سیر و پیاز سرخ بشن چون بعد از اضافه شدن میگو ها هم باز قراره تفت داده بشن و ممکنه بسوزن.
    [
    اضافه کردن میگو
    حالا به میگو ها زعفرون و فلفل قرمز هم اضافه میکنیم مقدار فلفل به این بستگی داره که چقدر غذاهای تند رو بپسندین ولی من بهتون تندش رو پیشنهاد میکنم.
    اضافه کردن زرچوبه و فلفل قرمز
    میگو و مابقی مواد رو با هم تفت میدیم تا میگوها خودشون رو جمع کنن و بپزن و کمی هم سرخ بشن حالا مایه میگو پلو ما حاضره.

    پختن میگو
    برنج رو آبکش میکنیم و داخل یه کاسه برنج، سبزی و مایه میگو رو با هم مخلوط میکنیم بهتره برای مخلوط کردن مواد همه مواد رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. حالا مخلوط پلو و میگو رو برای مدت 30 الی 45 دقیقه دم میذاریم.
    مخلوط کردن مواد
    حالا میگو پلو خوش طعم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان
    ویرایش توسط !!yalda!! : 06-13-2017 در ساعت 07:09 PM
    با تو خورشید ترین ماه جهانم ! نفسم.

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,398 بار در 4,467 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 58.0.3029.110
    طرز تهیه باقالی پلو ماهیچه مجلسی





    طرز تهیه باقالی پلو ماهیچه مجلسی












    باقالی پلو غذایی مجلسی و بسیار لذیذ است که ایرانیان دراکثر مهمانی ها و مجالس خود این غذای ایرانی را برای عزیزان خود طبخ می کنند. این غذا که برنجی ترکیبی ست همراه گوشت و مرغ سرو می شود و همیشه و همه جا عاشقان بسیاری دارد.

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر می باشد و زمان پخت حدود 2 ساعت می باشد.


    مواد لازم:
    برنج ... 4 پیمانه
    باقلا پاک کرده ... 3 پیمانه
    شوید ... 2 پیمانه
    ماهیچه گوسفندی ... 500 گرم
    پیاز ... 2 عدد متوسط
    برگ بو ... 2 عدد
    زعفران دم کرده ... نصف استکان
    رب گوجه فرنگی ... 1 قاشق غذا خوری
    نمک ، فلقل ، دارچین، زرد چوبه ... به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    1- برنج را به مدت حداقل 3-4 ساعت ( در صورت امکان، مدت بیشتری) با مقداری آب و 2 قاشق غذا خوری نمک بخیسانید (آب کاملا روی برنج را بپوشاند) .

    2- گوشت را با یک عدد پیاز و برگ بو و کمی زرد چوبه و فلفل و مقداری آب روی حرارت بالا قرار دهید تا آب بجوشد، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و به مدت 2 ساعت زمان پخت برای گوشت در نظر بگیرید .

    3- در قابلمه مناسبی تا نصف آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید،
    آب روی برنج را خالی کرده و برنج را در آب جوش بریزید .و یکی دو بار به آرامی با کفگیر برنج را هم بزنید . زمان مناسب برای آبکش کردن برنج زمانی ست که اگر برنج را ما بین انگشتان فشار دهید کمی له شود اما مغز آن سفت باشد . (طرز آبکش کردن برنج)

    4- دو دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، باقلاها را به برنج در حال جوشیدن اضافه کرده و یکی دو بار هم بزنید بعد برنج و باقلا را با هم آبکش کنید .

    5- ته قابلمه حدود 2 قاشق غذا خوری روغن بریزید، ته دیگ مورد نظر را پهن کنید (می توانید از برگ کاهو برای ته دیگ استفاده کنید که بسیار لذیذ و خوشمزه از کار در می اید)، یک لایه از مخلوط برنج و باقلا بریزید و کمی شوید اضافه کنید، به آرامی شوید را با برنج مخلوط کنید و دوباره لایه به لایه از مخلوط برنج و باقلا و شوید بریزید و در انتها تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید ( می توانید شوید را قبل از ریختن مخلوط برنج و باقلا داخل قابلمه، یعنی داخل آبکش با مواد مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند )

    6- نیمی از زعفران دم کرده را همراه با یک استکان مخلوط آب جوش و روغن روی برنج بریزید و برنج را دم بگذارید. حدود یک ساعت الی یک ساعت و نیم زمان برای دم کشیدن برنج در نظر بگیرید .

    7- بعد از پختن گوشت، آن را از آب خارج کنید . در انتهای طبخ گوشت باید به اندازه یک تا دو لیوان از آب گوشت باقی مانده باشد .

    8- آب گوشت را صاف کنید، یعنی پیاز و برگ بو را خارج کنید و دور بریزید.

    9- در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود بعد گوشت پخته را که بهتر است به قطعات درشت خرد شده باشد - به همراه کمی نمک و دارچین داخل تابه بریزید . تمام سطح آنرا سرخ کنید ، باقیمانده زعفران را داخل تابه بریزید . نمک و ادویه آن را کنترل کنید و یک الی دو لیوان آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط درب ظرف را ببندید و 10 دقیقه گوشت را حرارت دهید.

    10- وقتی برنج دم کشید مقداری روغن گرم کنید و روی پلو بریزید . پلو را داخل قابلمه به آرامی با کمک کفگیر مخلوط کنید و داخل دیس بکشید . نیمی از برنج را بکشید و گوشت آماده را روی آن قرار دهید و بقیه پلو را روی گوشت بریزید و غذا را سرو کنید.

    چند نکته:


    1-باقالی پلو با شوید تازه عطر و طعم دیگری دارد پس سعی کنید در درجه اول از شوید تازه استفاده کنید و اگر در دسترس نبود از شوید خشک.

    2- در برنج های مخلوط زمان آبکش کردن برنج بسیار مهم است زمانی برنج را آبکش کنید که مغز آن هنوز کمی سفت است.

    3- استفاده از روغن حیوانی عطر و طعمی بی نظیر به این غذا می دهد.

    4- باقالی پلو را با مرغ هم میتوان تهیه و سرو کرد.










    ویرایش توسط !!yalda!! : 06-14-2017 در ساعت 05:57 PM
    با تو خورشید ترین ماه جهانم ! نفسم.

  3. کاربر مقابل پست !!yalda!! عزیز را پسندیده است:

    mohsen32 (06-14-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن