خواهشا تو رو خدا به امام حسین با در خواست من موافقت کنید دوستان من به انجمن یک پارس و چت علاقه دارم خواهشا خواهشا ممبرم کنید تاییدم کنید
خواهشا تو رو خدا به امام حسین با در خواست من موافقت کنید دوستان من به انجمن یک پارس و چت علاقه دارم خواهشا خواهشا ممبرم کنید تاییدم کنید
ای بابا این سامان خان چرا قسم میخورن آقا محسن اگر امکانش هست ممبر کنین گناه داره
ghost (07-15-2015)
موافقم
ghost (07-15-2015)
ba salam:D
b nazar e man agha saman b khatere ink ein ghad vasash moheme masteri fk konam mastere khobi mitone bashe
mesl ebazia ghoro nadare
harfesho rahat mizane b tor vazh
badesham senesham vase in kar monasebe:D
har chand k inja kare sakhti nist mastri o boodan tedad mastere bala ham khobe k hamishe yek master to room bashe
agh a mohsn in paya,m az tarfe jsiyeخنده قهقهه
age masteresh kardi kardi:D
nakardi ham nakardiخنده قهقهه
chapo rastet mikonam in toori)()
vali shokhi kardim bache ba adabiye
تقديم شماvase yalda k mokhe mohsno bzane masteresh koneپرچممممپرچممممپرچمممم
ghost (07-15-2015)
ساسان جان من اشتیاق بی حد شما رو به مستری و مدیریت در چت درک میکنم...
و کلا اعتقادم اینه که جوینده یابنده است....
اما با توجه به اینکه شما تازه چت رو شروع کردی در صورتی که 3 شرط زیر رو رعایت کنی موافقم ( تاکید میکنم که هر 3 رو باید رعایت کنی)
1- باید هر روز کنار مستر ها مدیریت رو یاد بگیری
2- حضور بالا در حدی که همه ی مسترا در زمان درخواست مستریت همچین ایرادی ازت نگیرن
3 - مدت ممبریت 3 ماه باشه
موفق باشیتقديم شما
زندگی زیباست ای زیباپسند.....زیبا اندیشان به زیبایی رسند
ghost (07-15-2015)
من این 3 شرط انجام میدم تعهد میکنم
ghost (07-15-2015)
سلام.
کاملاً مخالفم.
با تشکر
والا من با همین چشمام دیدم ، آقا محسن جواب داده بود که مخالف هستش و پست بسته شده بود، حالا چجوری باز شده خدا داند.
یک روز امیر کبیر نامه ای به ناصرالدین شاه نوشت که : قربانت شوم .الساعه که در ايوان منزل با همشيره همايوني به شکستن نان مشغولم خبر رسيد که ،شاهزاده موثق الدوله، حاکم قم را که به جرم رشاء ارتشاء معزول کرده بودم، به توصيه عمه خود ابقاء فرموده سخن هزل بر زبان رانده ايد. فرستادم تا او را تحت الحفظ به طهران بياورند تا اعليحضرت بدانند اداره امور مملکت به توصيه عمه خاله نميشود.زياده جسارت است.
به نظر من ،با خواهش و قسم حضرت عباس مستر انتخاب نمیشه، شایستگی وتوانایی افراد و در نظر بگیرید.تقديم شما
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
با توجه به اصرار این کاربر عزیز برای ممبری و نیز به دلیل اینکه ممبر شدن هزینه ای برای چتروم و سایت ندارد با پیشنهاد وی برای یک ماه موافقت میگردد
چنانچه در این مدت به تجربه و مهارت کافی برای مستر شدن دست پیدا نمود طبق تایید و نظر مستران عزیز می تواند در خواست مستری دهد.
با تشکر
موفق باشیددونه دونه