ه چین از نمونه غذاهای خوشمزه و رسمی است کە میتوانید با روشهای مختلف تهیه کنید، در این دستور ته چین بە صورت دو رنگ درست میشود. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه ته چین دو رنگ آشنا میشوید.
مواد لازم برائ ۶ تا ۸ نفر:
برنج یک کیلو گرم
روغن مایع نصف لیوان
ماست چکیده ۱ لیوان
مرغ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۵ عدد
زرشک، خلال بادام و پسته بە مقدار لازم
زعفران بە مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله ۱ - مرغ را شسته و با یک پیاز، کمی نمک و زردچوبه بگذارید تا بپزد ولی له نشود. سپس آن را تکه کنید.
مرحله ۲ - برنج را نیز از قبل خیس کرده، طبق رویهی همیشگی آبکش کنید ولی کمی زنده تر از حد معمول بردارید.
مرحله ۳ - ماست، روغن مایں زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس مایه را نصف کنید، بە نیمی از آن زعفران و بە نیم دیگر رنگ خوراکی دلخواه را بریزید.
مرحله ۴ - نصف از برنج را با مخلوط زعفرانی و مابقی برنج را با مایه رنگی دلخواه مخلوط کنید.
مرحله ۵ - کف ظرف پیرکس یا قابلمه تفلون را چرب کرده، نیمی از برنج زعفرانی را کف قابلمه ریخته با پشت قاشق کمی فشار دهید سپس نصف از مرغ ریش شده را نیز روی برنج بریزید و در آخر مابقی برنج زعفرانی را ریخته و سپس کمی زرشک روی برنج بریزید.
مرحله ۶ - دوباره نصف از برنج رنگی را روی مواد قبلی ریخته و مابقی مرغ را روی آن بریزید، در نهایت برنج باقیمانده را ریخته و با پشت قاشق فشار دهید. روی ظرف را فویل کشیده و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد بە مدت ۴۵ تا ۱ ساعت قرار دهید و حدود ۵ دقیقه آخر فویل را جدا کنید.
مرحله ۷ - پس از پخت و بعد از این کە از داغی افتاد ته چین را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با زرشک، خلال پسته یا بادام تزیین کرده و سرو نمایی
منبع پت مت