اجازه بدیم ادمین چته دیشب و بخونن و خودشون قضاوت کنن که کی داره دروغ میگه اون شب من وقتی وارد چت روم شدم اعلام کردم که میخوام مدیر بشم اون کاربر به من توهین کرد و میس و شیما هم همراهیش کردن و من فقط در جواب توهین هاش میگفتن خودتی...... شیما شاید برای تو مهم نباشه ده بار موت شی یا حتی بان شی برگردی با یک ایدی دیگه چتتو ادامه بدی ولی برای من مهمه که بیدلیل موت نشم دلیل به قول تو گیر دادن من بهت این بود که ازت خواستم توضیح بدی چرا منو موت زدی در حالی که من توهین نمیکردم اون دوستات و خودت بودین که توهین و تمسخر میکردین و اینکارو تا روم سی هم ادامه دادی منو از اتاق اصلی بیرون کردی و بان زدی من دروغ میگم؟؟؟؟بعدش با اون کاربر تو روم سی به توهینهات و خنده ها و تمسخرت با دوستت ادامه دادی تو حق نداشتی بی دلیل منو موت بزنی و بعد از اینکه بارها اون کاربر به من توهین کرد و من اعتراض کردم موتش کردی اینا همه تو چت ثبت شده و هست سوال من از تو این بود که چرا منو الکی و فقط منو.... موت زدی و عدالت و انصاف و رعایت نکردی چون اونا دوستت بودن حق نداشتی اینکارو بکنی من چون عادت به این رفتارای عجیب و ناپسند ندارم نتونستم ساکت بمونم و مدام اعتراض کردم و ازت خواستم بگی چرا موت زدی شاید موت براب خیلیها از جمله دوستات فان باشه ولی برای من سنگینه من از ادمین درخواست میکنم چت دیشب و با دقت بخونن تا متوجه بشن کی توهین کرد و شما بعنوان مدیر چه برخوردی داشتی من دیگه چت شما نخواهم اومد ولی اینارو گفتم تا این داستان و سر کس دیگه پیاده نکنین.... بخاطر دوستاتون و اشناهاتون و چون من غریب بودن ناحق اون رفتارو بکنین