نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: اگر از این سایت و چتروم راضی نیستید دلیل ان را صادقانه برای ما بیان نمائید

Hybrid View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    2366
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    Linux Chrome 59.0.3071.125
    اجازه بدیم ادمین چته دیشب و بخونن و خودشون قضاوت کنن که کی داره دروغ میگه اون شب من وقتی وارد چت روم شدم اعلام کردم که میخوام مدیر بشم اون کاربر به من توهین کرد و میس و شیما هم همراهیش کردن و من فقط در جواب توهین هاش میگفتن خودتی...... شیما شاید برای تو مهم نباشه ده بار موت شی یا حتی بان شی برگردی با یک ایدی دیگه چتتو ادامه بدی ولی برای من مهمه که بیدلیل موت نشم دلیل به قول تو گیر دادن من بهت این بود که ازت خواستم توضیح بدی چرا منو موت زدی در حالی که من توهین نمیکردم اون دوستات و خودت بودین که توهین و تمسخر میکردین و اینکارو تا روم سی هم ادامه دادی منو از اتاق اصلی بیرون کردی و بان زدی من دروغ میگم؟؟؟؟بعدش با اون کاربر تو روم سی به توهینهات و خنده ها و تمسخرت با دوستت ادامه دادی تو حق نداشتی بی دلیل منو موت بزنی و بعد از اینکه بارها اون کاربر به من توهین کرد و من اعتراض کردم موتش کردی اینا همه تو چت ثبت شده و هست سوال من از تو این بود که چرا منو الکی و فقط منو.... موت زدی و عدالت و انصاف و رعایت نکردی چون اونا دوستت بودن حق نداشتی اینکارو بکنی من چون عادت به این رفتارای عجیب و ناپسند ندارم نتونستم ساکت بمونم و مدام اعتراض کردم و ازت خواستم بگی چرا موت زدی شاید موت براب خیلیها از جمله دوستات فان باشه ولی برای من سنگینه من از ادمین درخواست میکنم چت دیشب و با دقت بخونن تا متوجه بشن کی توهین کرد و شما بعنوان مدیر چه برخوردی داشتی من دیگه چت شما نخواهم اومد ولی اینارو گفتم تا این داستان و سر کس دیگه پیاده نکنین.... بخاطر دوستاتون و اشناهاتون و چون من غریب بودن ناحق اون رفتارو بکنین

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    4071
    پسندیده
    1,044
    مورد پسند : 67 بار در 45 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 60.0.3112.90
    man to hino maskharat kardam vase chi bayad inkaro konam kasi behet tohin nakard to tohin kardi mut shodi 1 saniye bishtaram nashod mut bodanet badesh ke bazet kardam gofti chera mutam kardi gofti moteasefam vasat in dosteto inharfa edame dadi man hey goftam tamomesh kon nakardi kicket zadam rome 30 ham to dashti baz bahs mikardi kasi maskhareo tohinet nakard onja khodet left dadi aziz in sad bar bazam bia harfe khodeto bezan baz

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.