جواد رضویان میگوید با اینکه خود را همیشه فرزند تلویزیون میداند، اما فعلا قصد کارکردن در صداوسیما را ندارد.
- به گزارش پارس نیوز، جواد رضویان به عنوان بازیگری که عمده شهرتش را از تلویزیون به دست آورده، به دلیل آنچه خودش آن را کملطفی عنوان میکند، میگوید با اینکه خود را همیشه فرزند تلویزیون میداند، اما فعلا قصد کارکردن در صداوسیما را ندارد.
این بازیگر که آخرینبار در مجموعه تلویزیونی «همسایهها»ی مهران غفوریان حضور داشت، درباره دلیل تصمیم خود گفت: «هر چند که خودم را تا ابد و همیشه فرزند تلویزیون میدانم، به این علت با تلویزیون همکاری نمیکنم که دیگر بیشتر از این به من کملطفی نشود. چند وقتی بود که خیلی زیاد به من کملطفی شد. تأکید میکنم خیلی زیاد؛ خیلی چیزها را دیدم ولی دم نزدم ولی واقعا دیگر تحمل نداشتم. همیشه عاشق تلویزیون بودم و هستم و دلم میخواهد آنجا کار کنم؛ اما دیگر تحمل نداشتم. خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بگویم با تلویزیون کار نکنم. تازه باز هم تأکید کردم فعلا کار نمیکنم و نمیگویم هیچوقت.»
رضویان اما راهی هم باز گذاشت: «اگر شرایطی فراهم شود که بتوانم از طریق تلویزیون به مردم خدمت کنم، قطعا این کار را میکنم؛ ولی فعلا ترجیح میدهم به واسطه کملطفیها و یک بام و چند هوایی که در تلویزیون حاکم شده، با این رسانه کار نکنم.»
او گفت: «با اینکه با تلویزیون کار نمیکنم، اما فعالیتم را در سینما ادامه میدهم و بهتازگی یک فیلم را با آقای معیریان تمام کردم؛ فعلا ترجیح میدهم فعالیتی در تلویزیون نداشته باشم.»