سیبزمینی
سیبزمینی همزمان دارای قندهای دیرجذب و فیبر است. قندهای دیر جذب که دیر هضم میشوند کاملاً سیر کنندهاند. این قندها به کندی هضم میشوند و میتوانند تا 4 ساعت احساس سیری ایجاد کنند. در خصوص فیبرهای موجود در سیبزمینی هم باید بگوییم که این فیبرها در معده حجیم میشوند و جای زیادی میگیرند و این امر میل به خوردن و احساس گرسنگی را کاهش میدهد.
ماهی
تمام انواع ماهیها خاصیت سیر کنندگی دارند. میپرسید چرا؟ به خاطر این که ماهیها سرشار از پروتئینهای کامل و دیر هضم هستند. علاوه بر این پروتئینها با فرستادن پیام سیری، مستقیماً روی بخشی از مغز تأثیر میگذارند که مسئول فرستادن علائم گرسنگی است.
اگر میخواهید لاغر شوید :
یک تکه ماهی را به صورت کبابی یا آبپز میل نمایید. برخلاف تصور عموم امگا 3 ها در حین پخت از بین نمیروند.