نمـــــی دونــم دلم دیوانهٔ کیستکجــــــا آواره و در خـــــانهٔ کیستنمـــــی دونم دل ســــر گشتهٔ مواسیــــــر نرگس مستـــانهٔ کیست
نمـــــی دونــم دلم دیوانهٔ کیستکجــــــا آواره و در خـــــانهٔ کیستنمـــــی دونم دل ســــر گشتهٔ مواسیــــــر نرگس مستـــانهٔ کیست
My Life Omid.M
بهـــار آیو به صحــــرا و در و دشتجــوانی هم بهاری بود و بگذشتســـر قبـــــر جـــــــوانان لاله رویهدمـی که گلرخان آیند به گلگشت
My Life Omid.M
سیاهی دو چشمونت مرا کشتدرازی دو زلفــــــــونت مرا کشتبه قتلم حاجت تیرو کمان نیستخــــم ابرو و مــژگونت مرا کشت
My Life Omid.M
عــــزیزا کــــاسهٔ چشمم سرایتمیـــون هـر دو چشمم جای پایتاز آن ترســــم که غافل پا نهی تونشنیـــد خـــار مـــــژگانم به پایت
My Life Omid.M
ز دست دیــده و دل هـــر دو فریادکــــه هر چه دیده بیند دل کند یادبســـازم خنجــری نیشش ز فولادزنــــم بر دیـــده تا دل گــــردد آزاد
My Life Omid.M
دلم بـــی وصل ته شادی مبینادز درد و مــــــــحنت آزادی مبینادخـــــراب آباد دل بـــــی مقدم توالهــــی هــــرگز آبـــــادی مبیناد
My Life Omid.M
یکــــی درد و یکـــی درمون پسنددیکـــی وصل و یکی هجرون پسنددمن از درمان و درد و وصل و هجرونپسنـــدم آنچـــه را جـــانون پسندد
My Life Omid.M
غـــم عشقت بیــــابان پرورم کردفـــراقت مـــــرغ بیبال و پرم کردبه مو گفتی صبــوری کن صبوریصبـوری طرفه خاکی بر سرم کرد
My Life Omid.M
مــــــرا نه سر نه سامان آفریدندپریشــــــونم پریشـــــون آفریدندپریشـــون خاطران رفتند در خاکمرا از خــــاک ایشــــــون آفریدند
My Life Omid.M
خوشـــا آنانکــه سودای ته دیرندکه ســر پیوسته در پای ته دیرندبه دل دیـــرم تمنـــــــای کسانیکــــه انـــدر دل تمنـــای ته دیرند
My Life Omid.M