دوستت دارم!
عشق تا وقتي ظهور نكند و آثار و نتايج آن را نبينيم، شناخته نميشود. پس اگر در زندگي عزيزي داريد كه عاشقش هستيد، همين امروز به او بگوييد. اگر کسي را دوست داريد، به او نشان بدهيد. قلبها به طور معمول با حرفهايي که نگفته مانده يا نادرست تعبير شده، ميشکنند و درمان قلب شكسته به مراتب دشوارتر از مراقبت پيش از آسيب است. شايد فردايي در کار نباشد. امروز، روزي است که ميتوانيد عشق خود را به زبان بياوريد و شگفتي آن را به وضوح ببينيد!
متشکرم!
يک نفر تعريف ميکرد، پدربزرگش براي تولد 17 سالگي او هديه اي نخريد و يکي از تيشرت هاي خودش را به او داد و گفت؛ چون تيشرت ديگر به دردش نميخورده و از طرفي فکر ميكند به او بيشتر مي آيد، آن را به نوه اش هديه داده.
آن فرد ميگويد: «آن روز به اهميت هديه پي نبردم و تا حدي از کار پدربزرگم دلخور شدم، بنابراين چندان که بايد، از او تشکر نکردم. فقط يک لبخند خشک و خالي زدم، تيشرت را روي ميز گذاشتم و سراغ هديه هاي ديگر رفتم.
پدربزرگ، دو روز بعد با سکته قلبي از دنيا رفت و آن تيشرت، آخرين هديه اي بود که او در تمام عمرش به کسي داده بود. حالا اين حسرت هميشه در دل مرد جوان مانده که چرا آن روز به خاطر هديه اي چنان گرانبها از پدربزرگش تشکر نکرده.
من انسان خوبي هستم!
انسان ميتواند تقريباً يک هفته بدون آب، دو هفته بدون غذا و سالها بدون خانه دوام بياورد، اما با تنهايي هرگز نميتواند کنار بيايد. تنهايي بدترين درد و رنج انسان است. بدترين و آزاردهندهترين نوع تنهايي وقتي است که با خودتان راحت نيستيد و هرگز هم نميتوانيد از خودتان فرار كنيد. حقيقت اين است که يک دوست يا شريک زندگي ميتواند زيبايي هايي زيادي به زندگي شما اضافه کند، اما نميتواند خلأيي را که در شما هست، پر کند. شما به تنهايي مسؤول پر کردن اين حفره خالي هستيد. اگر وقتي تنها هستيد، احساس نااميدي ميکنيد و حالتان بد است، نشانه خوبي نيست و معنايش اين است که قبل از هرچيز و هرکس بايد روي روابط با خودتان کار کنيد.