با درود فراوان خدمت تک تک دوستان گلم که تو اين بحث شرکت کردن :
تو اينکه اميد دوست من . ماست شکي نيست . اميد جان من کاري به نظر و اي« حرفا ندارم و روي سخنم با خودته برادر
من اي«و قبول دارم که خنديدن خوبه . تمسخر ديگران به جاش و به اندازش خوبه . اگه کسي اذيتمون کرد فحش به اندازش خوبه . ولي هميشه بايد به ياد داشته باشيم تک تک ماهيي که اينجا (چتروم و يا دنياي مجازي ) جمع شديم واسه فرار از مشکلات و تنهايي ها و مشکلات روحي که تو دنياي واقعيه . بايد قبول کنيم هر کدوم از ما به اندازه ي خودش مشکلات روحي و رواني رو داريم و. نيومدم نصيحت کنم و يا تهديد کنم . ببين داداش گلم نميدونم داغ عزيز ديدي يا نه که اميدوارم نديده باشي و نبيني ولي بدون داغ عزيز خيلي سخته مخصوصا مادر .تو اگه با کسي مشکل داري به خودش فحش بده هر جور فحشي که دوس داري . اگرم لغات ديگشنري مغزت پاسخگوي نيازت نبود بيا پيش خودم تا بهت ياد بدم . داداش اين يه مورد بود که اومدم ازت براي اخرين بار خواهش کنم اگه ميشه ديگه اينکارو نکن . مورد ديگه اينه که من و تويي که چاکرم نوکرم ميگيم به هم بايد سيعي کنيم فقط حرف نباشه . من چندين بار ازت خواهش کردم که فحش به مرده ها نده ولي تويي که چپ و راس قربون صدقه ي هم ميريم به فلان فلانت دايورت کردي و اين از صد تا فحش براي مني که تورو هم سنگر خودم ميدونم بد تره . تا اينجاي راهو با هم خوب بوديم با رعايت دو سه تا نکته ي ريز بزار ادامه ي مسيرم همينطوري باشه .
به اميد بالا رفتن سطح درک روز افزون تقديم شماتقديم شماتقديم شماتقديم شماتقديم شما