نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: گفتی از عشق بنویس... مینویسم از عشق ...

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    5652
    پسندیده
    264
    مورد پسند : 885 بار در 731 پست
    Windows NT 6.3 Chrome 63.0.3239.84

گفتی از عشق بنویس... مینویسم از عشق ...

گفتی از عشق بنویس... مینویسم از عشق ...میخواهم از تو بنویسم ... تویی که عزیز دلمی ...خون تو رگهای منی...اری ... میخواهم از تو بنویسماز عشق و صداقتت...از شیطانی هایت... از خنده هایت... از صدای دلنشین و نازنینتاز خودت ... از وجودت ... از زیبایی های کلامت...گفتی از عشق بنویس ... باز نوشتم ...گفتی از غم ننویس...حرفی ندارمانقدر دوستت دارم ...انقدر عاشقتم...که زندگی بی تو محاله ... عزیزم...ان قدر دوستت دارم ... که زندگی بی تو برام یه جاده ی کویریه ...یه قول بده پیش دلم یه وقت نری ... تنها بشم ... اسیر روزگار بشمبشم یه محمد تنها ...تو اوج انتظار تو یه وقتایی گم و گور بشم...دلم میخواد تا میتونم ... کنار تو ... به ارامش دل برسم ...اما میدونی عشق من ...گاهی اوقات دلم شور میزنه... از تنهای های روزگاراز حکمت های روزگار ... از دوری و درد انتظار...اما میدونی عشق من ... میخوام تا زنده ام ... دوست بدارم ... عاشقت باشمچون تو مقدسی برام...چون که عزیز دلمی..............من به خودم افتخار میکنم که اینجوری پای عشقم وایسادمخدایا همیشه پشت و پناه (...) باش
    به سلامتی گرگی که فهمید چوپان خواب است
    اما زوزه اش را کشید
    تا از پشت
    خنجر نزند

2. کاربر مقابل پست mohamad.uk عزیز را پسندیده است:

!!yalda!! (12-22-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.