نمایش نتایج: از 1 به 10 از 46

موضوع: دوستان !!! نظرتون راجع به امید (omid.m) چیه ؟؟؟

Threaded View

1. Top | #28

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    8
    پسندیده
    230
    مورد پسند : 885 بار در 587 پست
    Windows NT 6.3 Mozilla OS-Browser Compatible
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scheitern نمایش پست ها
    اميد جان خيلى بزرگواريد شما، با اين همه نظرى كه دوستان دادن حتى كوچكترين اعتراض يا حتى نظره خشك و خالى ازتون نديدم (ﭘﻬﻠﻮﺍﻥ) تقديم شما

اميدوارم پايه و أساس اين تايپك بر أساس كينه شخصى نبوده باشه در غير اينصورت اين بى عدالتى (ادمين) رو ميرسونه كه يطرفه به قاضى رفته شده چرا بحث ميكنيد در صورتى كه صاحب اصلى تايپك نيومده و هنوز از خودش دفاع نكرده؟؟؟ هر كدوم يه چيزى گفتيد و.....
    عيبي نداره

یلدا بانوی نازنینم ، باید خدمت شما و همه دوستان عزیز عرض کنم ، این یک پست نظر خواهی هست ، و کسی دادگاهی نمیشه که بیاد از خودش دفاع کنه و مثل صندلی داغ ،پست سوال جواب هم نیست که پاسخگو باشه. در پست نظرخواهی معمولا رسم بر این هست ،کسی که پست نظر دهی براش گذاشته میشه ، جواب دوستان رو با پسندیدم یا نپسندیدم میده، نه با گذاشتن تایپیک .اگر من هم در این پست جواب میثم رو دادم، به دلیل این بود که ایشون به ناحق در یک پستی که أصلا مربوط به من نبود تایپیک گذاشته بود، اگر در پست مربوط به نظر خواهی راجع به فرشته ،نظر میداد ،جوابی نمی دادم، و برای انتقادش احترام قایل میشدم.
    در ضمن شما همچین امید رو مظلوم و پهلوان جلوه دادین که ، اگه یک غریبه ،این پست رو بخونه ، خیال میکنه، امید همون علی ابن ابیطالب زمان معاصر هست ، که به ناحق از خلافت دور مانده و خانه نشین شده. یا زهرا پرچمممم

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را.......... که به ماسوا فکندی همه سایه هما را
    دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین.......... به علی شناختم من به خدا قسم خدا را

ویرایش توسط **FERESHTEH** : 08-04-2015 در ساعت 08:12 PM
    گر پادشاه عالمی
    باز هم گدای مادری

2. 3 کاربر پست **FERESHTEH** عزیز را پسندیده اند .

! OMID.M (08-09-2015),ghost (08-04-2015),Scheitern (08-05-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.