نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: اخراج دختری ازمدرسه به دلیل بلندی قد مجموعه : مطالب خواندنی و جالب یک دختر نوجوان برزیلی که ت

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    14
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 44.0.2403.155

اخراج دختری ازمدرسه به دلیل بلندی قد مجموعه : مطالب خواندنی و جالب یک دختر نوجوان برزیلی که ت

اخراج از مدرسه بخاطر بلندی قد

یک دختر نوجوان برزیلی که تنها 14 سال سن دارد، با 2 متر و 6 سانتیمتر قد عنوان بلند قدترین نوجوان دنیا را به دست آورده است.به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه‌های برزیلی این دختر14 ساله را که «الیسانی سیلوا» نام دارد کشف کرده‌اند. این دخترنوجوان با 2 متر و 6 سانتیمتر قد از یکسری مشکلات فیزیکی رنج می‌برد. الیسانی در یک خانواده فقیر در شهر کوچکی واقع در ایالت پارا برزیل بزرگ شده است. از میان 7 خواهر و برادر، وی تنها فرزند خانواده است که از سن 11 سالگی شروع به رشد بی اندازه کرده است.
    قد بلند ایندخترمشکلاتی برای وی ایجاد کرده است. برای مثال دو سال قبل مجبور شد مدرسه ابتدایی را به دلیل اینکه در اتوبوس مدرسه جا نمی‌شد ترک کند. وی علاوه بر مشکلات فیزیکی از میگرن دائمی نیز رنج می‌برد. در خانه همیشه باید مواظب سر خود باشد که به در و دیوار برخورد نکند. همچنین مشکلاتی نیز در خوابیدن دارد چرا که تخت این نوجوان نسبت به قد وی بسیار کوچک است.
    این دختردر این خصوص گفت: متاسفانه والدین من پول کافی برای درمان من ندارند. به همین دلیل می‌خواهم خودم با کار کردن زندگی جدیدی را شروع کنم. به گفته کارشناسان، ایندختراز بیماری ژیگانتیسم (غول آسایی) رنج می‌برد. این بیماری در اثر تولید بیش از حد هورمون رشد (سوماتوتروپین) پیش از رسیدن به سن بلوغ ایجاد می‌شود.
    الیسانی هر سال 15 سانتیمتر رشد می‌کند و آرزو دارد که بازیکن والیبال یا بسکتبال شود. براساس گزارش کورییره دلا سرا، در برزیل با 190 میلیون نفر جمعیت، الیسانی تنها مورد بلند قد نیست. به طوریکه سه سال قبل یک پسر 25 ساله به نام خوزه کریستوائو دا سیلوا با 2 متر 24 سانتیمتر قد و پیش از آن هم یک پسر 24 ساله به نام «خولیسون فرندازس دا سیلوا» با 2 متر و 29 سانتیمتر قد شناسایی شده بودند.
    علیرغم اینکه نام خانوادگی هر سه مورد قدبلند برزیلی سیلوا اسا اما هیچ رابطه حویشاوندی میان انها وجود ندارد

ویرایش توسط !!yalda!! : 08-18-2015 در ساعت 06:01 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.