صنعت نفت ۱ - تراکتورسازی ۳ (دقیقه ۶۲: آنتونی استوکس): اسماعیلیفر که لحظاتی قبل گل دوم تراکتورسازی را زده بود، این بار با حرکت از جناح راست زمین و ارسال توپ، خلق موقعیت کرد تا استوکس بلندقامت با ضربه سر گل سوم سرخ پوشان را به ثمر رسانده و دبل کند.
صنعت نفت ۲ - تراکتورسازی ۳ (دقیقه ۸۱: جاناتان بالوتلی): ارسال دقیق جاسم کرار از روی ضربه آزاد سمت چپ زمین را جاناتان بالوتلی، بازیکن تعویضی صنعت نفت با ضربه سر تبدیل به گل کرد تا امید صنعت نفت برای بازگشت به بازی زنده شود.
صنعت نفت ۳ - تراکتورسازی ۳ (دقیقه ۲+۹۰: کرار جاسم): بعد از سانتر توپ از جناح چپ زمین، مهدیزاده مدافع تراکتور با دست توپ را زد تا صنعت نفت به دومین پنالتی در این دیدار برسد که کرار جاسم باز هم موفق شد برخلاف جهت فروزان توپ را تبدیل به گل کند.در نیمه دوم وقت های اضافی تیم صنعت نفت آبادان سراپا حمله شد و شاگردان سرجیو چند فرصت خوب گلزنی داشتند. در ابتدا ضربه وفا هخامنش به مدافعان تراکتور خود و بلوکه شد و چند دقیقه بعد محسن فروزان شوت جاسم کرار را گرفت. در دقیقه 119 هم اکبر ایمانی فرصت گلزنی داشت که شوتش آرام بود و گلر تراکتور موفق به مهار آن شد. در پایان 120 دقیقه بازی با تساوی 3-3 به پایان رسید.ضربات پنالتی* جاسم کرار، اولین پنالتی زن تیم صنعت نفت به سمت چپ دروازه تراکتور پنالتی را زد و تبدیل به گل شد.* آنتونی استوکس برخلاف جهت پرش گلر صنعت نفت، ضربه را وارد دروازه کرد.* وفا هخامنش که عملکرد خوبی در طول مسابقه داشت، پنالتی دوم صنعت نفت را هم تبدیل به گل کرد.* محمد دریس دروازه بان تیم صنعت نفت به خوبی پنالتی عبدالله زاده را مهار کرد. عبدالله زاده ضربه اش را به وسط زد.* میلاد جهانی ضربه پنالتی اش را به سمت چپ زد و با فریب فروزان، موفق به گلزنی شد.* علی طاهران نیز همچون میلاد جهانی دروازه بان را فریب داد و پنالتی را به سمت چپ دروازه زد.* جاناتان بالوتلی پنالتی را به گوشه بالای دروازه زد و حتی تشخیص خوب فروزان هم مانع از گلزنی این بازیکن نشد.* احسان پهلوان چهارمین پنالتی تراکتور را تبدیل به گل کرد.* بهنام برزای آخرین پنالتی صنعت نفت را به بیرون زد تا تراکتور فرصت بازگشت را داشته باشد.* محمد دریس پنالتی مهدی مهدی پور را به زیبایی مهار کرد و بازی با پیروزی صنعت نفت به پایان رسید.در ضربات پنالتی دو تیم ۶ ضربه زدند که صنعت نفت ۴ توپ را تبدیل به گل کرد و تراکتورسازی ۳ بار این کار را انجام داد تا در نهایت آبادانیها برابر تراکتور پُر ستاره به برد مهمی برسند.