امام صادق (ع) به نقل از امام علی (ع) فرمودند: «مردگانتان را زیارت نمایید، پس همانا ایشان به دیدار شما خوشحال شوند و هرگاه شخصی از شما درخواستی دارد، پس نزد قبر پدر و مادر رود و برای آنان دعا کند و حاجت خود را از خدا بخواهد».

همچنین اشاره شده است که خیرات در حق پدر و مادر بعد از مردن آنان، برای فرزندانی که اسباب ناراحتی آنان را فراهم کرده و عاق آنان شده‌اند، سبب رهایی آنان از عاق شدن می‌شود. امام صادق (ع) می‌فرمایند: «گاهى والدین کسى از دنیا می‌رود و حال این‌که فرزند خود را عاق کرده‏‌اند، ولى او بر ایشان دعا می‏‌کند و خیرات بر ایشان می‌‏دهد، لذا از نیکوکاران نوشته می‏‌شود».

البته باید یادآور شد که اولیای الهی، شهدا، صالحان و تمام آن کسانی که نزد خداوند دارای ارج و قرب بیشتری هستند دعاهایشان در حق زندگان مستجاب است و می‌توانند شفاعتگر اهل زمین باشند.