نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: یا عزل فول مستری آوا یا استعفای بنده

Threaded View

1. Top | #6
    OKTAY
    نقل قول نوشته اصلی توسط oiiio oloi نمایش پست ها
    با عرض سلام مجدد
    اولا من قصد بی ادبی نداشتم و ندارم و فقط گفتم که برداشتم از این پست ۱.خودستایی و۲.حسادت
    ثانیا شما کسی رو مثال بزنید که به نفع شما حرف نزده باشه
    به نظر من بی ادبی این پست شماست.. شما می تونید به جای شلوغ کردن و این پست با اوا جان صحبت کنید و تجربیات ارزشمندتون در چت و مستری و (که دربارش تاپیک زدید) در اختیار آوا بذارید
    شما که با تجرته هستیدبه جوونترا فرصت بدین.. و اگه اشتباهی کردن پدرانه برخوردکنید.. اگه اون به کار نبردن به ادمین اطلاع بدین... به نظر من پست گذاشتن و شلوغ کردنه اینجوری ارزش خودتونو میاره پایین
    و همچنین اگرم شما رو نمی شناختم با بیانات شیواتون الان خوب شناختم مثلا همین که من میگین شاید آوا باشم!!! واقعا .........
    میگنن سخنانو ادما نشان دهنده شخصیت اوناست و اما درباره شما که یک شخصیت مجازی هستید شنیدنه همین حرفا و چند جمله برانظر دادن تو این تاپیک کافیه.....من بازم قصد جسارت ندارم فقط نظر دادم
    ترجیح میدم با اون عده ادمهایی که حتی عرضه اینم ندارن خودشونو معرفی کنن و با هویت نامشخص میان حرف میزنن بحث نکنم.یا علی

2. کاربر مقابل پست OKTAY عزیز را پسندیده است:

ghost (08-24-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.