مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو:

گردن گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب انار
۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۱ فنجان
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو:
یک حبه سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید، اندکی با هم تفت دهید و پس از آن اندکی زردچوبه به آن اضافه کنید.
گردن را به پیاز و سیر اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و آب آن کشیده شود.
۳ ۳ لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و اذن دهید تا گوشت بپزد.
آلو‌ها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
هنگامی گوشت نیم پز گردید، آلو را به آن اضافه کنید و برگ بو و دارچین را از آن خارج کنید.
در یک ماهیتابه اندکی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا رنگ آن قرمز شده و بوی خامی آن گرفته شود.
هنگامی گوشت تماما پخت، نمک، رب انار و رب گوجه تفت داده شده را به آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اذن دهید به مدت نیم ساعت خورش جا بیفتد.