خواص دمنوش به لیمو !
▫️باعث ایجاد آرامش و درمان بیخوابی و تقویت حافظه میشود و پایین آورنده تب و درمان سرماخوردگی است
خواص دمنوش به لیمو !
▫️باعث ایجاد آرامش و درمان بیخوابی و تقویت حافظه میشود و پایین آورنده تب و درمان سرماخوردگی است
كهن ترين کشورهاي جهان:
10:هند 322 سال قبل از ميلاد
9:يونان 337 سال
8:ژاپن 660 سال
7:سوريه 850 سال
6:ارمنستان 858 سال
5:گرجستان 1300 سال
4:چين 2070 سال
3:کره 2333 سال
2:مصر 3500 سالّ
1: ايران 3900 سال قبل از ميلاد
مصرف کاچی حداقل پنج قاشق غذاخوری در روز تا چهل روز باعث تقویت استخوان های کتف و کمر و ساق میشود
پزشکی سلامت
اگر از نخ #دندان استفاده نکنید، در واقع درصد قابل ملاحظهای از سطح دندانهایتان را تمیز نکردهاید.
درمفید بودن مواد لبنی شکی نیست ولی مصرف بیش از حد آنها میتواند باعث کم_خونی شود زیرا کلسیم ، جذب آهن را کم میکند.
ماهی دارای میزان زیادی پروتئین است و این ماده مغذی خود کمک میکند تا چربی سوزی در بدن شما افزایش داشته باشد و شما احساس سیری کنید از همین رو کمتر غذا خواهید خورد.
مصرف کدو حلوایی به دلیل دربرداشتن ترکیبات ضد التهابی به افراد مبتلا به #آسم توصیه میشود.
میوههای سرشار از ویتامین c مانند پرتقال، هلو، توت فرنگی، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای از سرخرگهای موجود در چشم حمایت میکند و خطر بروز بیماری آب مروارید را کاهش میدهد.
مواد غذایی که باعث تقویت اسپرم و افزایش قوای_جنسی میشوند
←سیر ،جنسینگ، گردو، شکلات، تلخ، مارچوبه، آووکادو ،موز، گوشت قرمز، انار، توت سیاه، زغال اخته، انجیر انگور، کشمش، کنجد، جوانه نخود، خرما، حلیم، پیاز، آویشن، پونه، نارگیل، جوانه گندم، عسل، زنجبیل
←گاهی با یه تغییر کوچک در رژیم غذایی احتمال بارداری را میشود بالا برد
گروه خونی به شخصیت ارتباطی ندارد
←متأسفانه این باور شبهعلمی که ریشه در فرهنگ ژاپنی دارد در بسیاری از نقاط جهان پذیرفتهشده و حتی در بسیاری از موارد از آن بهعنوان یک موضوع علمی یاد میشود. تاکنون مطالعات متعددی انجامشده که هدف آن بررسی ارتباط بین نوع گروه خون و شخصیت بوده است.
←این پژوهشها نشان میدهند که ارتباط خاصی بین ویژگیهای شخصیتی و گروه خونی فرد وجود نداشته و این موضوع تنها ریشه در خرافات دارد.
وقتی شیر دادن دردناک میشود...
←ماستیت، عفونت خود پستان است که شامل درد، ورم، گرمی و قرمزی آن میشود. حتی ممکن است مادر تب کند که احتمال این اتفاق، طی چند روز تا چند هفته اول بعد از زایمان بسیار بالاست.
←از جمله عواملی که میتواند باعث بروز عفونت ماستیت شود، میتوان به بد شیر دادن به نوزاد طی چند هفته اول بعد از زایمان، زخم یا ترک پوست نوک پستان، یا شیر دادن به نوزاد فقط در یک حالت اشاره کرد که میتواند باعث عدم تخلیه کامل شیر از پستانها شود.
←بعضی از مادرها از سینهبندهای سفت استفاده میکنند که همین موضوع مانع از گردش و جریان کامل شیر میشود. اما خستگی بیش از حد مادر هم میتواند باعث همین اتفاق شود و شیر در پستان مانده و عفونت ماستیت رخ دهد!
←اگر مادر شیرده دچار ماستیت شد، درمان اصلی تخلیه مکرر پستان با شیردوش یا شیردهی مرتب است.
جملاتی که مردان را تحریک می کنند
●من عاشق بوسه های آتشین تو هستم
●من وقتی در رخت خواب در آغوش تو هستم احساس خوبی دارم
●از مدل ریشش تعریف کنید
●به او بگویید که برای بودن در کنارش لحظه شماری می کنید
●امشب من تماما مال تو هستم
●به او بگویید از بازی کردن با بدنش لذت می برید
●تو مرا اغوا می کنی
●بیا امشب را شبی فراموش نشدنی کنیم
●چرا امشب چیز های جدید را امتحان نکنیم؟
●من همیشه تو و خودم را در رخت خواب تجسم می کنم
چگونه زمان تخمک گذاری، مدت زمانباروری فرد را نشان می دهد؟
←یک فرد 4 تا 5 روز قبل از تخمک گذاری تا 48-12 ساعت پس از آن قابلیت باروری دارد و این زمان به این دلیل است که اسپرم حدود 5-4 روز در بدن زن زنده می ماند و تخمک نیز 48-12 ساعت قابلیت بارور شدن دارد. بیشترین احتمال باروری در روز قبل از تخمک گذاری و روز تخمک گذاری وجود دارد. با دانستن این زمانها می توان برای بارداری و یا جلوگیری از آن برنامه ریزی نمود.
هر چه مغز بزرگ تر باشد خمیازه طولانی تر است !
● مدت زمان خمیازه شما نشان دهنده میزان بزرگی مغز و تعداد نورونهای شماست. به همین علت خمیازه در انسان ها نسبت به دیگر حیوانات طولانى تر است