بریونی؛ مشهورترین غذای اصفهان



تنوع غذا‌های سنتی در کشور ما بسیار بالاست، به‌طوری‌که با ورود به هر شهری می‌توانید غذای مخصوص آنجا را بچشید. بازی کردن با طعم غذا‌های مختلف از سرگرمی‌های بسیار دلپذیر گردشگرانی است که می‌خواهند لذت سفر خود را تکمیل کنند. بریونی از معروف‌ترین غذا‌های سنتی اصفهان است که نام و آوازهٔ آن را در شهر‌های بسیار دورتر هم شنیده‌اید. گوشت مادهٔ اصلی تشکیل‌دهندهٔ غذای بریونی است که در اصفهان به همراه جگرسفید پخته و چرخ شده با سبزی تازه و نان سنگک سرو می‌شود. آشپز‌های با ذوق و سلیقهٔ شهر‌های مختلف، با آموزش و دست‌به‌دست کردن دستور پخت غذا‌های اصفهان سعی کرده‌اند تا این خوشمزه‌ها را به سفرهٔ مردمانشان بیاورند؛ اما گویی طعم بریونی در رستوران‌های سنتی اصفهان عطروطعم ناب‌تری دارد. شاید هم‌جواری با میدان نقش‌جهان و زاینده‌رود کمی اشتهای گردشگران را بازتر کرده است. پیشنهاد می‌کنیم اگر روز خود را با قدم زدن روی پل‌های تاریخی اصفهان شروع کرده‌اید، نهار را در رستوران‌های سنتی همان اطراف بمانید و بریونی سفارش دهید؛ بی‌شک روزتان به‌یادماندنی خواهد شد.