من میگم برو به کاربرای دیگه هماهنگ باش من دوست ندارم به تایپکت من دست بزنید خواهش میکنم بحث نکن برو به محسن داداش گزارش بده عرفان خان
ویرایش توسط !!!SHAHIN!!! : 07-12-2019 در ساعت 08:39 PM
قدر اونی را بدون
که تو زندگیت باعث میشه
ازذوق وشوق اشک بریزی
نه از غصه وغم
بحثی نیست
من دوست دارم در مورد مطالب تاپیکها مطابق مقررات نظر بدهم .
اگه مقصودتون از عرفان خان اینه که من مولتی یوزر هستم در اشتباهید و من انوش هستم .
در ضمن این جستار ها اسمشون تاپیک است نه تایپکت که شما بارها کلمه تایپکت را بکار برده اید که اوایل فکر میکردم اشتباه تایپی کرده اید
Topic به معنای موضوع و سرفصل که به آن جستار هم میگویند
این نغمه محبت بعد از من و تو ماند
تا در زمانه باقیست آواز باد و باران
نظر دادن تا خراب کردن تاپیکا دو چیزه .
شما آقای انوش کلا هرکی مطلبی میذاره میرید
خراب میکنید من نمیدونم آیا شما در تمام زمینه ها
تخصص دارید که اینطور با قاطعیت حرف میزنید؟
نظر بدید اما زحمت دوستانو با نظرات بی منطقتون
از بین نبرید . این نیست که هیچکس هیچی نمیدونه
و فقط شما همه چی میدونید . ماشاالله تو همه
چی هم ادعا دارید . منم به شخصه اگر قراره
با نظرتون مطلب منو و تاپیک منو خراب کنید
دوست ندارم نظر بدید . شاید این انجمن عمومیه
اما اونی که تاپیک میذاره حقی روی تاپیکش داره
!!!SHAHIN!!! (07-13-2019),Banoo-Asal (07-13-2019)
با سلام
من کدام تاپیک را خراب کردم
دفاع از حق و مبارزه با جهل و خرافات مثل اعتقاد به جادوگری و جن گیری و دخالت بیمورد در سلامتی مردم با دادن دستورات غیر علمی خراب کردن تاپیک نیست .
وقتی کسی تاپیک زد هیچ حقی برآن ندارد و سایت مالک آنست و همه میتوانند در باره آن اظهار نظر کنند
اینطور نیست که یکی هر چه بخواهد بنویسد و کس دیگر حق نداشته باشد اظهار نظر کند .
اظهار نظر در مورد مطالب تاپیک ها صد در صد مطابق مقررات است
من کجا گفتم من همه چیزمیدانم و شما هیچ چیز نمیدانید . و چه ادعایی کردم .مطالب آنقدر واضح و ساده است که احتیاج به ادعا نیست و هر کس که منطق کمی هم داشته باشد میتواند اظهار نظر کند .
با سلام...دوستان عزیز همه با هم باید برای هر چه بهتر شدن و پیشرفت انجمن تلاش کنیم..بحثهای بدون نتیجه که باعث کدورت میشه،جز ناراحتی و عقب انداختن هدفمون چیزی نداره.دنبال تخریب هم نباشید.ممنون
اگر به بررسی پستها بپردازیم متوجه میشویم اکثر پستها توسط کسی ( بجز گاهی کاربر ,,, ) خوانده نمیشود چون تعداد تاپیک های خسته کننده مثل تاپیک های لاک زدن ناخن و کفش پاشنه بلند و لباس و گل عروس و کیف بانوان و کاور ناخن و ..... پستهای تک شعر و از این قبیل آنقدر زیاد شده که کسی اصلا نگاهشون نمیکنه و اگر کاربران تک و توک پست مفیدی هم بزنند بسرعت توسط این پستهای فانتزی از صفحه اول سایت محو میشه . عملا این سایت شده تالار پست گذاری نه تالار گفتگو
به ادمین محترم پیشنهاد میکنم با محدود کردن ایجاد تاپیک های جدید به سه چهار تاپیک در روز برای هر کاربر و امکان دادن به بحث و گفتگو سطح علمی و تخصصی تالار را بالا ببرند در غیر اینصورت کاربران یکی بعد از دیگری از دست خواهند رفت
و من الله توفیق
mohsen32 (07-19-2019)