نوشته اصلی توسط Banoo-Asal با تشکر از محسن..ولی هنوزم عقیده دارم بعضی سوالات مبهمه جوابشون..که میگذرم از مطرح شدنه دوبارشون..شاید دچار سو برداشت بشه.... ==>> اره امکانش هست خواهش می کنم حالااااا سوال خودتون در تاپیک صندلی داغ میتراااا بدترین اسمی که میتونی رو این یوزرا بزاری در حد یک کلمه بگو moghimm==>>زیاد یه حرفو تکرار می کنه *bahar==>> فکر میکنه زرنگه farhard2016==>> خنک anoosh==>> مبهم R@iny==>> زیادی ساده yekpars==>> تو دار *abii*==>> معتاد چای ramin30==>> الکی می خنده delaram==>> مغرور Zendegi==>> سه دقه فکر کردم نتونستم چیزی گیر بیارم باور کن Yalda ==>>حرف گوش نمیده Ali tork==>> مریض روانی ویلچری Afsoon ==>>بچه کوچولی تو دست و پا .... , و بقیه که خودت یادت میاد من یادم نیست ==>> اسم ببر بگم
!!!SHAHIN!!! (07-28-2019),Anoosh (07-30-2019),Banoo-Asal (07-29-2019),R@iny (07-30-2019)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن
مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .