گوجه پخته و سس نسبت به گوجه خام لیکوپن بیشتری دارد:


←لیکوپن قد کودک را بلندمیکند.
←شیر مادر رامقوی میکند.
←سرطان پستان را کاهش میدهد.
←غلظت اسپرم را درمردان نابارور زیاد میکند. کمبود لیکوپن در مردان سبب سرطان ، مشکلات قلبی و ناباروری میشود!
← لیکوپن موجود در گوجه پخته 2 برابرخام آن ست.


هشدار جدی: بدونید خیلی از رب گوجه هایی که میخریم فقط کدو و رنگ و مواد نگهدارنده اس! پس اگر میتونین خودتون رب گوجه درست کنین. سخته ولی ارزشش رو داره. ضمنا اگه داخل قوطی رب حتی یه بخش کوچولو کپک دیدین، باید کل قوطی را دور بریزین. چون عمق کپک رب گوجه دیده نمیشه و معمولا خیلی عمیقه و حاوی آفلوکسیتینه که حتی در مقدار کم سرطانهای وخیم به بار میاره....