تا زمانيکه من زنده هستم و مسئوليت دارم، نخواهم گذاشت حرکت عظيم ملت ايران بهسوي آرمانها، ذرهاي منحرف شود.
تا زمانيکه من زنده هستم و مسئوليت دارم، نخواهم گذاشت حرکت عظيم ملت ايران بهسوي آرمانها، ذرهاي منحرف شود.
ملت و رهبري همواره از خط کار و خدمت حمايت مي کنند و ملاک هم اشخاص نيستند بلکه ملاک اصلي خط کار و خدمت است.
برادرم /خواهرم چه نشسته اید که شیطان باتمام قدرت و قوا و پرکارتر از همیشه در کمین نشسته و خواب را بر خود و شیطانک ها حرام کرده و تو و افکارت را هدف قرار داده.او امروز به سلاح روز تجهیز است و از هر روزنه ای در افکار و عقاید تو ورود پیدا می کند و هربار با شیوه ای نوین ،کافیست از خود ضعف نشان دهیم تا کار را یکسره کند. با یک شبه ،با یک نگاه، بایک لقمه و از همه خطرناکتر از راه دین...
آنکه از دین بهره ای ندارد خود گرفتار شیطان است و خود هیزم آتشی است که ابلیس برپا نموده پس تمام تلاشش برای گمراهی دینداران است والبته کم نیستند آنانی که خود را حق و دیندار واقعی می خوانند و به تمسک بر سوابق دینی که آنرا مایه افتخار و نردبان پیشرفت مادی و دنیایی خود قرار داده اند خود را دیندار می خوانند که بی شک در زمره منافقانند...
برادر و خواهر دینی ام برای مقابله با شیطان و شیطانیان باید در خط مقدم جبهه نبرد میان کفر و حق بود و جنگید،سازش و محافظه کاری صفت فرومایگانیست که دل بر دنیا دارند و خدا را به ظاهر می خوانند. روزی که کوچکترین امید به سازش با شیطانیان درونمان رشد پیدا کند مطمئن باشید شیطان قلعه قلبمان را فتح کرده و بذر دین گریزی و شبهه و نفاق را در دل هایمان خواهد کاشت
امروز ابلیسیان با تمام آنچه دارند و ندارند به جنگ با اسلام ناب که همان تشیع و فرهنگ ناب انتظار است پرداخته اند و به خیال خام خود می توانند واقعه سال ۶۱ هجری را تکرار کنند فارق از اینکه بقاء و تداوم تشیع به قیام ابا عبدالله بوده و هست و نهال نوپای تشیع ، به درخت تنومندی تبدیل شده است که ریشه در واقع عاشورا دارد .