عيبي نداره
عيبي نداره
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
Hala ma ye dafe khastim yeja modir shimaaa, hame talara raft ke raft.ey bekhoshki shans , pishooni maro koja mishooniiiiiiiعيبي نداره
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
سلام.منم مدیر كنید.از اون مدیرای كله گنده
با عرض سلام به دوستان یک پارسی
بنده pedr@m هستم در یک پارس قبلی از صفر فعالیتم رو شروع کردم . یک پارس قبلی برای خیلی از ما ها باعث کسب تجربه های قشنگ بوده .
من در حال تحصیل تو رشته پر هیجان مهندسی کامپیوتر(نرم افزار ) هستم . خدا رو شکر علاوه بر درس هایی که تو دانشگاه یاد می گیریم فعالیت زیادی در برنامه نویسی تحت وب و طراحی و تحلیل سیستم های یک پارچه انجام دادم و در حال حاظر هم در حال پیشرفت تو این عرصه هستم .
خیلی دوست دارم بتونم به یک پارس کمک کنم
یک مسئله ای هم که هست یکی دوروزه که دارم روی یک قالب برای مجله اینترنتی یک پارس کار میکنم که امیدوارم یه کار خوب برای اولین بار تقدیم یک پارسی ها عزیز کنم .
بنده تو محتوای مربوط به رشته خودم تو مجله و انجمن می تونم کمک کنم.
ان شاالله که که همکاری خوبی باشه و با این همکاری ها از بزرگانی که در یک پارس هستند تجربه کسب کنم .
با ارزوی بهترین ها
hamid.M (06-28-2015)
hamid.M (06-28-2015)
تشکر مي کنم از شما پدارم عزيز ما هم بسيار خوشحال ميشيم از افراد تحصيل کرده اي مثل شما در اين سايت کمک بگيريم اميد وارم بتونيم با کمک هم به اين مجموعه رونقي عظيم بخشيم
حتما این کار رو خواهیم کرد .امیدوارم که بهترین ها رو برای یک پارسی ها بوجود بیاریم.
مــــــــــــــــــــــــ ــــــا می توانیم
شاد بودن سر آغاز هر پیشرفتی و تلاش ماندگاری در آن پیشرفت . PEDR@M
hamid.M (06-28-2015)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
افرادی که در زمینه طراحی تخصص دارند
دعوت به عمل می آید که در زمینه طراحی برترین لوگوها را ارایه دهند.
به پاس سپاس از برترین لوگو جوایزی در نظر گرفتیم .
پ.ن : از سمت مدیریت یک پارس
از پیشنهادات و طراحی ها استقبال به عمل می اید .