ممنون از جوابت...
1-امید بهترین و بدترین خاطره ای که از اینجا داری چی بوده ؟ خاطره که تا بگی دارم اما بهترینش همون بود که تو و علی کل کل کردین و بدترینش هم این بود که یه نفرو که دوست داشتم از چت رفت
2- وقتی تو زندگیت به مشکلی برمیخوری پیش کی میری واسه حلش؟
پیش کسی نمیرم بیشتر خودم حلش میکنم
3- اگه یه روز خودت یه کامیونی چیزی بگیری پشتش چی مینویسی؟
مینویسم Sen Aldirma
4- تا چه حد تو شناخت آدما موفق بودی؟
تا حدودی اما من آدما رو بیشتر به خصلتشون نگاه میکنم هر کی به من خوبه باهاش خوبم حتی دشمنم ولی خوب شاید خصلت خوبی نباشه
5- بهترین دوستت اینجا کیه ؟
این سوال خوبی نیست چون ممکنه به برخی دوستان که با خیلی هاشون هم دوستم بربخوره اسم ببرم ولی دوستان بسیار خوبی دارم که شاید از واقعی بیشتر بهم نزدیکتر باشن
6- چطور تیپی لباس میپوشی ؟ ینی برات مهمه که لباست برند باشه؟ طرفدار چه مارک و برندی هستی؟
کلاسیک ،بله برام مهمه برند باشه چون لباسا و منطقه ای که اینجا هست اینو ایجاب میکنه
7- تو تو پست قبلی گفتی که دربرابر کمک به دوستت خودتو ترجیح میدی. حالا اگه بدونی با کمک کردن تو جون اون شخص نجات پیدا میکنه بازهم خودتو ترجیح میدی؟ اگه اینطور باشه به نظر تو رفاقت ینی چی؟
اگه مسئله جون باشه از خودم میگذرم ، رفاقت هم یعنی اینکه تا جایی که میتونی به همنوع خودت کمک کنی ولی من هر موقع کمک کردم بدی دیدم نامردی دیدم
8- اگه امکان اینو داشتی که به گذشته برگردی دوست داشتی به چند سال قبل بری؟
اگه برمیگشتی چه کاریو اصلا انجام نمیدادی؟برمیگشتم به دوران دبستانم و بچگیم واقعا اون دوران برام قشنگترین دوران بود
9- تاحالاشده که یه دوستی رو ازدست بدی که هنوز غمش برات تازه باشه؟اره یکی از دوستام تو تصادف فوت کرد
10- اگه بتونی یکی رو از زندگیت برای همیشه حذف کنی کیو حذف میکنی؟
جوابی ندارم برای این سوال
منتظر باش میام