1-ارزوي واقعيت تو زندگيت چيه؟
2-الگوت کيه؟
3-نظرت در مورد يک پارس و يک پارسيا؟
1-ارزوي واقعيت تو زندگيت چيه؟
2-الگوت کيه؟
3-نظرت در مورد يک پارس و يک پارسيا؟
1 - سه تا آرزو دارم که خیال شده اولی خواننده شدن دومی ساختن یه شهرک بزرگ به اسم بهشت که همه چی داشته باشه مثل بیمارستان و غیره که برای زوج های تازه عروس باشه سوم انقدر تو کار کامپیوتر حرفه ای بشم که اسم سر زبون هر هکری باشه و تو جهان شناخته شده بشم
2- الگوی من هرکسی میتونه باشه من هرکسی که تو زندگیش موفق بوده رو ب عناون الگو قرار دادم و سعی کردم یه نقطه گذاشتن رو هم ازش یاد بگیرم
3- ایشالله که موفق باشه و پر از یوزر و درآمد کاربرای که الان هستن دوستان خیلی صمیمی و خوبی هستند یه جمع خودمانی و دوستا داشتنی تقديم شما
**FERESHTEH** (06-27-2015),*Ava* (06-27-2015),mohsen32 (06-27-2015)
1-بهترين روز زندگيت کدوم روز بوده
2 -تا حالا شده به کسي حسادت کني
3- از چه چيزي توي زندگي ترس داري
1- وقتی داشتم میمیرده ام رو بهترین روز زندگیم میدونم
2- همیشه میگفتم ااااا خوشبحال طرف عجب ماشین و پولی داره عجب دوست دختر خوشگلی داره ولی الان تنها حسادتم شده خوشبحالش داره بغلش میکنه میبوسه ، اونی که مال من بوده
3- ترسم دیگه ریخته قبلا میترسیدم دوچرخه یا موتور بهم بزنه یعنی حاضر بودم اسکانیا بزنه از وسط نصفم کنه ولی دوچرخه یا موتور بهم نزنه که دیگه اونم ترس ندارم :d
**FERESHTEH** (06-27-2015),*Ava* (06-27-2015)
خب حالا نوبت ب خودم شده و معرفی میکنم
میثم .... فامیلی رو نمیگم معروف میشم ;)
فرزنده ارشدم تحصیلاتم هنوز دیپلم نگرفتم ولی تو زمینه طراحی قالب های وردپرس و کارهای سایتی تخصص دارم و تو زمینه شبکه هم ای بگی نگیه
متولد 68/مهر هستم علاقه خواستی به موزیک دارم و شعر هم مینویسم الکی مثلا شاعرم :p چیزی دیگه اگر میخواید بدونید باید بپرسید تا جواب بدم تقديم شما
راستی بگممم زیر صندلی رو یادتون رفته بود روشن کنید سرد سر د بود در حال خنده
**FERESHTEH** (06-27-2015)
1-چه غذايي را خيلي دوس داري
2- دوس داري خارج زندگي کني؟
3-کي مي خواي زن بگيري
1- من رو غذا خیلی حساسم و هر غذایی هم نمیخورم نمیشه گفت چ غذایی رو خیلی دوست دارم
2- اگر مجبور باشم اره دوست دارم ب شرطی که خوش بگذره نه سخت ولی ایران رو ترجیح میدم
3- چیکار ب زن من داری تو اخه )() اصلا خودت کی زن میگیری فسیل شدی رفتتت . . . . خدا قبول کنه نیت کردم مجرد باشم مگرر از خودم یه خونه خریده باشم یه کار خوب داشته باشم یه حساب پر پول حداقل 100 میلیون داشته باشم اون موقع نیت رو تغییر میدم نیت متاهلی میکنم در حال خنده
**FERESHTEH** (06-27-2015)
آقا محسن بنا بود 5 تا سۆال، پشت سر هم پرسیده بشه. شما 6 تا پرسیدید . اونم جدا جدا عيبي نداره لطفا مقررات رو رعایت کنید
ویرایش توسط **FERESHTEH** : 06-28-2015 در ساعت 01:05 AM
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
**HASTY** (06-28-2015)
1-اگه تو 70 سالگي يک ميليارد پول گيرت بياد چي کار ميکني؟
2-چه ماشيني دوس داري
3-از اسم دختر و پسر دو تا را که دوس داري بگو