اطلاعيه جديد آتش نشاني در اصفهان: لطفا هنگام بروز حادثه زنگ بزنيد؛ نه تک زنگ
اطلاعيه جديد آتش نشاني در اصفهان: لطفا هنگام بروز حادثه زنگ بزنيد؛ نه تک زنگ
ghost (07-22-2015)
مادره خطاب به پسرش: نیوتن رو میشناسی ؟...
پسره : نه كی هست؟...
مادره : اگه به درسات بیشتر توجه میكردی میشناختیش !...پسره: خیلی خوب ، پروین خانوم رو میشناسی ؟..مادر : نه !!!پسره : اگه به جای من به شوهرت بیشتر توجه میكردی میشناختیش
ghost (07-22-2015)
امروز گوشی دختره رو تو خیابون ازش دزدیدن!!!!
نشسته بود رو زمین و زمان بدو بیراه میگفت … داد میزد
وااااااااااایییییییی لاینمواااااااااییییییییی وایبرمواااااااااییییییییی بیتالکموااااااااااااییییییییی 100 تا آجیاموااااااااااایییییییییییی 2436 تا عشقااااااااااامخداااااااااااا بدبخت شدم … از بین رفتمبهش گفتم : دوست عزیز بلند شو این کارا چیه ؟برگشته میگه تورو خدا همینجوری یه عکس ازم بگیربنداز تو بی تالک بگو شیوا برمیگرده !!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.خدا یا آب دستته بزا زمین بیا اینو شفا بده …بد جور تو اولویته والاااااااا
هر کسی از ظن خود شد یار من...
ghost (07-22-2015)
رفتم الکتریکی محلمون گفتم زنگ درمون خرابه
گفت برو میام درستش می کنم
هر چی منتظر شدم نیومد
رفتم مغازش گفتم چرا نیومدی؟
میگه اومدم هر چی زنگ زدم کسی در و باز نکرد
ghost (07-22-2015)
بخند دیگهه :d
ghost (07-22-2015)
هر وقت رفتیدد در یخچالو باز کردید دیدید چیزی توش نیست
حتما یه قلوپ اب بخورید
که یخچال فکر نکنه ضد حال بهتون زده
کثافت دراز
سفید احمق مستطیلی:)
ghost (07-28-2015)
اصفهانیه صبح از خواب پا میشه به زنش میگه: خانوم دوتا تخم مرغ بپز من میرم بالا پشت بوم این آنتنو درست کنم. میره بالا پشتبوم پاش لیز میخوره
میُفته پایین. وسط راه که داشته میافتاده داد میزنه: خانوم یکی بپز … یکی بپز!در حال خنده
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
یه اصفهانیه مادرش میمیره .بعد جلوی در مسجد برای ختم مادرش وایستاده بود ،یکی میاد یک مشت خرما بر میداره،اصفهانیه میاد جلو میگه : داداش یه نفر مرده اتوبوس که چپ نکردهدر حال خنده
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
اصفهانیه تصادف کرده بود نشسته بود وسط خیابون میزد توی سرش که ماشینم! ماشینم داغون شد! خاک تو سرم شد
افسره رفت بهش گفت: بدبخت ،انقدر حرص ماشینتُ زدی که, نفهمیدی دست چپت از مچ قطع شده ! طرف یهو به دستش نگاه کرد و گفت: یا حضرت عباس! ساعتمدر حال خندهدر حال خنده
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
ghost (07-28-2015)
تو اتوبوس داشتم با موبایلم چت میکردم دیدم پسره داره چت منو میخونه نوشتم:
((بچه ها اینجا یکی داره چتامو میخونه اما حواسش نیست زیپ شلوارش بازه))
ب همین دستگیره در قسم ، حداقل ۵ نفر به زیپاشون نگاه کردن !یه دختره هم اول خودشو جمع و جور کردبعد دید که دارم نگاهش میکنم گفت :مال من زیپ نداره دکمه ایه..!خنده قهقهه.
ویرایش توسط **FERESHTEH** : 07-26-2015 در ساعت 08:03 PM
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری