سلام عزیزم,
1. امتحان خداوند برای بندهاش یکی نیست گاهی بعضی از انسان ها رو خیلی مورد امتحان قرار می ده. حدیثی خوندم که خداوند کسانی رو که دوست داره بیشتر امتحان میکنه..بازم یک مثال می زنم من خودم الان که تدریس می کنم وقتی از شاگردی سوال می کنم و بلد نیست دوباره دیگه سوال نمی کنم یا شاید یکبار دیگه بپرسم اما شاگردی که بلده رو بارها و بارها ازش سوال می کنم چونکه برام خوشاینده ببینم حاصل تلاش من برای درس دادن این بود که حداقل یک نفر یاد گرفته. خدا هم امتحان های مختلف قرار می ده تا ببینه بنده های خوبش تا کجا می تونن ادامه بدن. (نظر شخصی من بود)
2. گاهی بین آدمای ناجوری هستی که اگه مثل اونها نشی تو جمع خودشون رات نمی دن واسه این مورد درست نیست اما بعضی وقتا با کسانی هستی که از هر لحاظ تحسین برانگیز هستند خب خوبه که آدم تو این مورد همرنگ جماعت بشه.
3. یک بیت شعر هست که خیلی کوتاه و شاعرش هم ناشناس هست اما من این شعر و خیلی دوس دارم (از زبان یک نوزاد هشت ماهه هست):Epitaph on an infant eight months old4. به هر دو هم مادر, هم پدر.
Since I have been so quickly done for,
I wonder what I was begun for.
معنی:
مرثیه در وصف مرگ یک نوزاد هشت ماهه
از آنجاییکه خیلی زود به پایان زندگی رسیدم
تعجب می کنم که اصلا برای چه به دنیا آمدم.
5. برای موضوعاتی که کسب کردنی هست تا حالا ناامید نشدم اگر براش تلاش کردم بهش رسیدم اگر تلاش نکردم خب مسلما بهش نرسیدم پس دلیلی هم برای نا امیدی نیست. برای باقی موضوعات هم همیشه ته دلم چیزی هست که میگه درست می شه. (مثبت فکر کردن تاثیری زیادی داشته تو زندگیم بخاطر همین مدتیه که اینطور فکر می کنم.)
6. کندن گلها قتل نیست چونکه ماهیت و ذات گل و گیاه در این هست که هرس بشن. نمی دونم گلدون داری تو خونه یا نه اما گلدونایی آپارتمانی اگه برگاشون نزنی رشد نمی کنند اما چند تا از برگاشو بکن از همون جایی که برگی کندی جوونه می زنه شاخه جدید رشد می کنه و اون ساقه اصلی هم قوی تر می شه. گلهای باغچه هم همینطور هستن وقتی که چیده می شن بیشتر گل می دن خب حالا اون گل هایی که چیده شده رو به جا اینکه دور بریزیم برای زیبا کردن اطرافمون یا هدیه دادن استفاده می کنیم.
7. نه از نظر من هنوز حقوق زن و مرد یکسان نشده البته نسبت به گذشته خیلی بهتر شده اما تو خیلی از مسائل می بینیم که حقوق خانم ها زیر پا گذاشته می شه.