فرشته از دید من یک خانوم خیلی با شخصیت
جنتل وومن
اروم
با ادب
خیلیی با جنبهه
فرشته از دید من یک خانوم خیلی با شخصیت
جنتل وومن
اروم
با ادب
خیلیی با جنبهه
ghost (07-23-2015)
قبلا نظر بهتري در موردش داشتم اما الان اونطور نيست.
نميدونم چه علتي داره كه لات و لوت هاي چتروم رو با خودش خوب ميكنه رفتارشون رو كه مواقع اضطراري بيان كمكش.
يكي نيست بگه خانوم محترم,مشكلت با يه نفر ديگه, چه ارتباطي با بقيه يا خاطر خواهات و هوادارانت داره.
كه با يكي به مشكل ميخوري عالم و آدم رو داخل چتروم آگاه كني با فلاني مشكل دارم بريد در موردش تاپيك ميزنم نظر بديد چجور آدميه.
دخالت بيجاي اين خانوم داخل چت كه به هر كسي گير ميده يا تو بحثشون مداخله ميكنه,بعد كه از طرف ديگران توهيني بهش شد
معترض ميشه كه بي ادبه و فلان و امثال اين حرف هاي پوچ...
توهين هايي كه به بعضي افراد ميشه گاهي اوقات حقشونه از طرف بقيه.
ویرایش توسط HossEiN : 08-07-2015 در ساعت 03:44 PM
**FERESHTEH** (07-24-2015),ghost (07-24-2015)
من یه توضیحی بدم در مورد ادما
تجربه شخصی من میگه بعضیا ادم اگه باهاشون روابط اجتماعی بر قرار کنیم باید خیلی مواظب باشیم حرفی چیزی نزنیم که اون طرف ناراحت بشه یا بهش بر بخوره
واسه همین من خودم از رابطه با ادمای اینجوری پرهیز میکنم تا نخوام هی مواظب حرکات و رفتارم باشم
اما حقیقتا در مورد این خانم من هر شوخی هم که کردم اصلا نه ناراحت شده نه به دل گرفته نه بی جنبه بازی در اورده و از این بابت خوشحالم که چنین کاربری تو سایت ما هست
امیدوارم بقیه دوستان هم که انشالله هستن همینجور باشن
ما اینجا یه محیطی راه اندازی کردیم تا با هم روابط خوب و دوستانه داشته باشیم
حالا در این بین ممکنه مشکلات و در سرهایی هم به وجود بیاد
اما این دلیل نمیشه که کل مجموعه را بخوایم زیر سوال ببریم یا بخوایم به عنوان اعتراض قهر کنیم
اینجا محیطیه که همه عزیزان را دعوت به ورود میکنه و جلوی هیچکس هم نمیگیره نه برای ورود و نه خروج
**FERESHTEH** (07-25-2015),ghost (07-24-2015),Scheitern (07-24-2015)