با سلام مجدد محسن دوباره من بن شدم
با سلام مجدد محسن دوباره من بن شدم
مودمت یک بار خاموش روشن کن
چون تمام ای پیای که من بن زدم همش شامل شما میشه
یعنی فحشر چت منم جالبهتاریخ عضویتMay 2015پسندیده2,890مورد پسند : 1,548 بار در 909 پستنوشته های وبلاگ2
نوشته ها1,666
مودمت یک بار خاموش روشن کن
چون تمام ای پیای که من بن زدم همش شامل شما میشه
اوکی ما چند وقت نمیایم شما اذیت نشی
موفق باشی
sadeghbarca (01-20-2018)
نه برادر عزیز احتمالا ایشون و شما از یک اینترنت و یک شرکت استفاده میکنید
ما دنبال راهی هستیم شما بتونید وارد چت بشید بدون اینکه اون فشر بتونه مزاحمت ایجاد کنه.
بلند نظر باشید لطفا که انشالله هستید
مومن اولا من لب تاب دارم شخصی هست دوما بی ربط هست از یک شرکت یعنی چی من مودم سیار دارم فقط مورد استفاده منه اگه با خودت این کارو میکردند که هم متهم به فحشری بشی و هر شب بن بشی بازم بلند نظر بودی سه روز هست من با شما تعامل کردم و هر اطلاعات و کمکی خواستین در اختیار تون گذاشتم و هیچ اعتراضی هم نکردم اما هر چه پیش میره شما منو زیر سوال میبری من حتی یکبارم رد بن ندادم که براتون شبهه ایجاد نشه اما نتیجه عکس داره میده شما میگی کل ای پی که بن کردی از فحشرا نزدیک به ای پی منه من قانونمند بودن را دوست دارم اما یا این داستان که منو زیر سوال ببرن نه فکر میکنم حق رو حضرتعالی بهم میدی که اینجور اعتراض کنم ممنون که اهمییت میدی
sadeghbarca (01-20-2018)
سلام محسن جان.خواستم تشکر کنم منو بن کردین.اونایی که فحش میدن رو تشویق میکنین منی که کار به کار کسی ندارم بن میزنی.خب البته چت روم خودتونه.ولی کافی بود بگی نیام من خودمو جایی تحمیل نمیکنم.موفق باشین و حالشو ببرین با چت رومتون
سلام
با عرض پوزش از بن شدن جنابعالی
متاسفانه دلیل بن شما عجله کردن یک مدیر برای بن نمودن فشری دیگر بوده که شما را اشتباهی فشر فرض نموده است
با عرض شرمندگی از این اتفاق بن شما باز شد و سعی میگردد این اتفاق تکرار نگردد.
[QUOTE=mohsen32;56164]دوستان عزیز و کاربران خوب چتروم یک پارس
ضمن عرض پوزش از شما کاربران عزیزی که بی دلیل یا اشتباهی بن می شوید خواهشمند است در این پست به ما اطلاع دهید تا فورا مشکل شما را حل کنیم.
با تشکر با سلام من حدود 7 روزه یا عمدا یا سهوا توسط شما بن شده ام چند بار هم به اطلاع اتون رسوندم اینکه شماره اول ای پی من به کدوم فحشر میخوره این مشگل شماست این کاملا معلوم حضور من تو چت شما نه برای شما مهمه نه برا من که در موردم این بی احترامی شده اقا محسن یکم با خودت صادق باش این رسم معرفت و مرام نیست هم تو منو خوب میشناسی تو این چند سال هم من تورو این مشگل میتونست حل بشه توسط تو اما ...................................... میدونم باز توجیهات خودتو داری اینو نزدم که جواب بدی فقط بخون همین . یه مدت با دوستان بودیم امیدوارم همیشه خوش باشند و برا تو هم ارزوی موفقیت دارم
mohsen32 (01-21-2018)
دوست عزیز . برادر خوب خودم جناب بهداد
باور کنید از شانس بد ما و شما ای پی شما دقیقا در رنج ای پی یک فرد بلانسبت جنابعالی ؛ بسیار کثیف قرار دارد که اینقدر به ما فحش های زننده میدهد که ما راهی جز بستن ای ای پی نداریم.
ای پی های این فرد در این رنج قرار دارد 37.137.000.000الی 37.137.255.255 و همچنین چند ای پی دیگر که از ان برای اهانت استفاده می کند
برادر عزیز من این ای پی را فقط بهخاطر شما باز می کنم اما کاش محبت می نمودید چنانچه باز هم بن بودید همان لحظه به ما اطلاع دهید و بدون اینکه نت گوشی خود را خاموش کنید(چون اگر نت خاموش روشن شود ای پی تغییر می کند) تا ما دقیقا همان ای پی شما را از بن بیرون بیاوریم
از اینکه از ما رنجیده خاطر شده اید بسیار عذر خواهی می کنیم
سلام خسته نباشید، من بن نشدم ولی فیلتره نمیتونم بیام چت !!!درست کنید با گوشی ام