اگر چیزی را دوست ندارید، تغییرش دهید. اگر نمیتوانید، دیدتان را عوض کنید. غر نزنید! “مایا آنجلو”
موفقیت روی ستونهای شکست شکل میگیرد. “سری چینموی”
اگر چیزی را دوست ندارید، تغییرش دهید. اگر نمیتوانید، دیدتان را عوض کنید. غر نزنید! “مایا آنجلو”
موفقیت روی ستونهای شکست شکل میگیرد. “سری چینموی”
یک خانواده شاد، بهشتی زود هنگام است. “جرج برنارد شاو”
***سلامتی بزرگترین هدیه، قناعت بزرگترین ثروت، و وفاداری بهترین رابطه است. “بودا”
بسیاری از ما در رویاهای مان زندگی نمی کنیم و بیشتر با ترس های مان زندگی می کنیم. “لس براون”
در زندگی افسوسی وجود ندارد، هر چه هست فقط درس است. “جنیفر آنیستون”***
دوست هم مانند پول، به دست آوردنش از نگه داشتنش آسان تر است. “باتلر”***دوست حقیقی بهترین دارایی است. “بنجامین فرانکلین”
معتقدم هر کسی قدرت درونی ای دارد که برنده و بازنده را می سازد و برنده ها کسانی هستند که واقعا به حقیقت قلب شان گوش می دهند. “سیلوستر استالونه”
من معتقدم لحظه ای که در حال یاد گرفتن چیزی نباشید، آن زمان مُرده اید. “جک نیکلسون”
به ارتباط با مخاطب در فیلم هایم اهمیت می دهم، فیلم واسطه قدرتمندی است، فیلم ها می توانند راه تفکر افراد را تغییر دهند. “نیکلاس کیج”
سرانجام شهرت و ستاره بودن از من دور می شود، همانطور که از هر کسی دور می شود و همه چیزی که در پایان خواهیم داشت این است که بتوانیم به عقب نگاه کنیم و انتخاب هایی که کرده ایم را دوست داشته باشیم. “مت دیمون”
همه ما به رویا پردازی ادامه می دهیم و خوشبختانه رویاها واقعا به حقیقت تبدیل می شوند. “کتی هولمز”
به نظرم اگر شما در جهان سیاه و سفید زندگی می کردید بسیار رنج می بردید، من این حالت را امتحان کرده ام اما دیگر به آن اعتقادی ندارم. “بردلی کوپر”***
هرگز دیر نیست، هیچ وقت برای شروع کردن دیر نیست، هیچ وقت برای شاد بودن دیر نیست. “جین فوندا”***
گاهی می توانید کوچک ترین نقش در کوچک ترین تولید را داشته باشید اما باز هم اثر بزرگی به جا بگذارید. “نیل پاتریک هریس”
زندگی ما روزی به پایان می رسد که درباره چیزهایی که مهم هستند سکوت کنیم. “مارتین لوتر کینگ”***
اگر کاری را انجام دهید که همیشه انجام داده اید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه گرفته اید. “تونی رابینز”***
زندگی بسیار جالب است، در پایان برخی از بزرگ ترین دردهای شما به بزرگ ترین نقات قوت شما تبدیل خواهد شد. “درو بریمور”
هر چیزی نوعی زیبایی دارد، اما کسی آن را نمی بیند. “کنفوسیوس”***
هیچ وقت دیر نیست برای این که چیزی بشوی که می توانستی باشی. “جرج الیوت”
من ترجیح می دهم در اشتیاق بمیرم تا از ملالت. “ون گوگ”
هر کاری که می توانید یا آرزوی انجام دادنش را دارید شروع کنید زیرا جسارت با خود نبوغ، قدرت و جادو به همراه می آورد. “ولفانگ گوته”***
تنها یک راه برای جلوگیری از انتقاد است: کاری انجام ندهید، چیزی نگویید و کسی نباشید. “ارسطو”***
از جایی که هستید شروع کنید، از چیزی که دارید استفاده کنید، کاری که می توانید را انجام دهید. “آرتور اش”***
هرگز نمی توانید از اقیانوس عبور کنید مگر اینکه شجاعت دور شدن از ساحل را داشته باشید. “کریستف کلمپ”***من فهمیده ام که مردم آن چه شما گفته اید را فراموش می کنند، آن چه را که انجام داده اید را هم فراموش می کنند، اما احساسی که به آن ها منتقل کرده اید را هرگز فراموش نخواهند کرد. “مایا آنجلو”***مهم ترین روزهای زندگی هر انسان، دو روز است: روزی که به دنیا می آید و روزی که دلیلش را بفهمد. “مارک تواین”***