اگر کارتان خوردن یک قورباغه است بهتر است اول صبح انجامش دهید، اگر کارتان خوردن دو قورباغه است، بهتر است ابتدا قورباغه بزرگ تر را بخورید. “مارک تواین”***
اگر کارتان خوردن یک قورباغه است بهتر است اول صبح انجامش دهید، اگر کارتان خوردن دو قورباغه است، بهتر است ابتدا قورباغه بزرگ تر را بخورید. “مارک تواین”***
زندگی پیدا کردن خودت نیست، زندگی ساختن خودت است. “جرج برنارد شو”
بوسه، ترفند عاشقانه طبیعت است برای قطع کردن کلام، هنگامی که کلمات بیهوده هستند. “اینگرید برگمن”
دوست داشتن و دوست داشته شدن همانند حس کردن خورشید از دو طرف است. “دیوید ویسکات”
بهتر است عاشق شویم و شکست عشقی بخوریم تا اینکه هرگز طعم عشق را نچشیده باشیم. “اس تی. آگوستین”
اگر از کمال هیچ ترسی نداشته باشید، هرگز به آن نمی رسید. “سالوادور دالی
”***
به نظر من کنجکاوی در همه جنبه های زندگی، راز افراد خلاق بزرگ است. “لئو برنت”***
تخیل سرآغاز خلق کردن است. شما آن چه را که دوست دارید تصور می کنید و برای رسیدن به آن چه که تصور می کنید
اراده می کنید و در پایان آن چه را که اراده کرده اید خلق می کنید. “جرج برنارد شو”
عشق را در همه جا پخش کن: ابتدا داخل خانه ات ، به فرزندان و همسرت عشق بورز،
سپس عشق خود را به همسایگانت نثار کن، مبادا کسی نزد تو بیاید و بعد از رفتن بهتر و شادتر از قبل نباشد.
نمونه زنده مهربانی خداوند باش. باید مهربانی در چهره ات، مهربانی در چشمانت،
مهربانی در لبخندت، مهربانی در برخوردت با دیگران موج بزند. “مادر ترزا”
صورت خود را مقابل آفتاب نگه دارید تا هیچ وقت سایه را نبینید. “هلن کلر”***
قدرت تخیل، ما را نامحدود می کند. “جان مایر”
انجام بهترین کار در این لحظه، شما را در بهترین مکان در لحظه بعدی قرار می دهد. “اپرا وینفری
بدون ذهن باز هرگز نمی توانید موفقیت بزرگی به دست آورید. “مارتا استوارت”***اگر کاری که دوست دارید انتخاب کنید، آن وقت مجبور نیستید حتی یک روز هم در طول عمر خود کار کنید. “کنفسیوس”
اتفاقات بزرگ مایه آرامش من است، این رخدادهای جزئی است که من را عصبانی می کند. “ملکه ویکتوریا”
نادان بودن به شرم آوری عدم تمایل به یادگیری نیست. “بنجامین فرانکلین”