فیلم The Vow روایت گر یک داستان عاشقی متفاوت بر اساس داستان واقعی زندگی یک زن و شوهر می باشد. Channing Tatum و Rachel McAdams توی این فیلم بازی می کنند.
این فیلم محصول سال 2012 به کارگردانی Michael Sucsy است.
فیلم The Vow روایت گر یک داستان عاشقی متفاوت بر اساس داستان واقعی زندگی یک زن و شوهر می باشد. Channing Tatum و Rachel McAdams توی این فیلم بازی می کنند.
این فیلم محصول سال 2012 به کارگردانی Michael Sucsy است.
هر کسی از ظن خود شد یار من...
!SINA! (06-17-2015)
The Dictator 2012
دوستان اگه به ژانر کمدی علاقه دارید پس به هیچ وجه این فیلم رو از دست ندید داستانThe Dictator در مورد علاءالدین،دیکتاتوری از جمهوری وادیاست که که هر کاری میکند تا از اجرای دموکراسی در کشوری که با عشق آن را اداره میکند جلوگیری کند....
پیشنهاد میکنم اگه میخواید این رو نگاه کنید اگر میتونید بدون زیر نویس نگاه کنید چون بازی با کلمات و لهجه ی صحبت تو این فیلم هم تاثیر زیادی توی کمدی بودن این فیلم داره
کارگزدان: Larry Charles
The gift of a good LIAR is making people think you lack a talent for lying
اگه اهل ادبیات هستین..اگه اهل ادبیات انگلیسی هستین...اگه طرفدار شعرهای جان کیتس هستین...و یا حتی هیچ کدوم اینا نیستین وقت بزارید و فیلم Bright Star رو ببنید. این فیلم داستان زندگی جان کیتس و معشوقه اش رو به تصویر کشیده است.
محصول سال 2009 به کارگردانی Jane Campion می باشد. بازیگران این فیلم Ben Whishaw و Abbie Cornish می باشند.
!SINA! (06-18-2015)
The Shawshank Redemption
یه فیلم فوق العاده که قبل مرگ حتما باید ببینیش با بازی عالیه Morgan Freeman و Tim Robbins
کارگردان:Frank Darabont
ژانر:جنایی|درام
*Ava* (06-19-2015)
In Bruges دومین فیلم ایرلندی بود که از دیدنش واقعا لذت بردم. داستان جنایی داره ولی در عین حال یک کمدی سیاه هم هست. کارگردان این فیلم Martin McDonagh می باشد که بعد از ساختن این فیلم معروف شد.
محصول سال 2008 است و بازیگرانی که در این فیلم بازی کردن شامل Colin Farrell و Ralph Fiennes و Clémence Poésy می باشند.
!SINA! (06-30-2015)
هرکی فیلم جنایی دوس داره باید فیلم No Country for Old Men رو ببینه...فیلم بسیار زیبایی هست که برنده جوایزی از جمله گلدن گلوب شده. داستان فیلم برگرفته از یک رمان به همین اسم به نویسندگی Cormac McCarthy است.
محصول سال 2007 به کارگردانی Joel Coen, Ethan Coen می باشد. Tommy Lee Jones و Josh Brolin توی این فیلم بازی می کنند.
!SINA! (06-20-2015)
HER
من تا حالا هیچ وقت تو زندگیم یه نقد کننده فیلم نبودم نیستم و نخواهم بود ولی به نظر من این فیلم یه شاهکاره از اسپایک جونز
و نمیشه ده سال کار این کارگردان رو روی این فیلم نادیده گرفت ، بازی زیبای خواکین فینکس و صدای جاودانه اسکارت یوهانسون موسیقی متن محشره گروه اکرد فایر یکی از بهترین فیلم ها رو ساخته
یکی از محدود فیلم هایی که در حین فیلم بییننده رو با سوالات بی جوابی رو به رو میکنه به نظر من که این فیلم شاهکاره و شما اگه از فیلم های درام و عاشقانه در عین حال کمدی خوشتون میاد حتما این فیلم رو ببینید
و همچینین
- برنده اسکار بهترین فیلمنامه غیر اقتباسی و کاندیدای چهار تا اسکار دیگه
*Ava* (06-20-2015)
The Other Boleyn Girl داستانی رمانتیک از زندگی Mary Boleyn که یکی معشوقه های هنری پنجم بود. داستان فیلم دوران قرن 16 انگلستان که تحت پادشاهی هنری پنچم و ملکه Anne رو نشون میده. فیلم اقتباسی از یه رمان به همین نام به نویسندگی Philippa Gregory است. یکی از بهترین فیلم هایی است که دیدم. بازیگرانی که توی این فیلم نقش آفرینی کردند Scarlett Johansson و Natalie Portman و Eric Bana می باشند. این فیلم محصول سال 2008 به کارگردانی Justin Chadwick می باشد.
!SINA! (06-30-2015)
Orphan
یک فیلم معمایی فوق العاده هیجان اkگیز که باعث میشه تا آخر فیلم حتی پلک هم نزنید اکه از فیلم هایی با ژانر معمایی و هیجان انگیز خوشتون میاد پس شک نکنید این فیلم بهترین انتخابه
با بازی زیبای Vera Farmiga
*Ava* (06-24-2015)
یه فیلم عاشقانه دیگه برای کسایی که فیلم های رمانتیک و درام دوست دارند. Out of Africa برگرفته از کتاب به همین اسم به نویسندگی Isak Dinesen می باشد. بازیگران معروفی چون Robert Redford و Meryl Streep در این فیلم بازی می کنند. این فیلم محصول سال 1985 به کارگردانی Sydney Pollack می باشد.
!SINA! (06-25-2015)