من هرگز مرد نادانی را ملاقات نکرده ام که از او چیزی یاد نگرفته باشم. “گالیله”
آنچه را که به آن علاقه دارید پیدا کنید، در آن خبره شود سپس کسی را پیدا کنید که به خاطر آن تخصص به شما دستمزد دهد. “کاترین وایتهورن”
من هرگز مرد نادانی را ملاقات نکرده ام که از او چیزی یاد نگرفته باشم. “گالیله”
آنچه را که به آن علاقه دارید پیدا کنید، در آن خبره شود سپس کسی را پیدا کنید که به خاطر آن تخصص به شما دستمزد دهد. “کاترین وایتهورن”
زندگی همه انسان ها یکسان به پایان می رسد، تنها نحوه زندگی کردن و نحوه مرگ افراد است که باعث تمایز آن فرد با دیگران می شود. “ارنست همینگوی”
هیولاها واقعی هستند، ارواح هم همینطور، آن ها درون ما زندگی می کنند و گاهی هم پیروز می شوند. ” استفن کینگ”
برای موفقیت تلاش نکنید، بلکه بکوشید که فرد با ارزشی شوید. “آلبرت انیشتین”
زندگی چیزی است که رخ می دهد، درست هنگامی که درگیر انجام برنامه های دیگر هستید. “جان لنون”
10 درصد زندگی چیزی است که برای من رخ می دهد، 90 درصد باقی نحوه برخورد من با رخدادهاست. ” چارلز سویندال”
من نتیجه شرایط نیستم، من محصول تصمیماتم هستم. “استفان کاوی”***هر کودکی هنرمند است، مشکل این است که چطور در حین بزرگ شدن نیز هنرمند باقی بماند. “پابلو پیکاسو”
برای نوشتن درباره زندگی، ابتدا باید زندگی را زندگی کنید. “ارنست همینگوی”
باید خود نشانه تغییری باشید که می خواهید در جهان ببینید. “گاندی”
مهم ترین روزهای زندگی هر انسان، دو روز است: روزی که به دنیا می آید و روزی که دلیلش را بفهمد. “مارک تواین”
هر کاری که می توانید یا آرزوی انجام دادنش را دارید شروع کنید زیرا جسارت با خود نبوغ، قدرت و جادو به همراه می آورد. “ولفانگ گوته”
هرگز نمی توانید از اقیانوس عبور کنید مگر اینکه شجاعت دور شدن از ساحل را داشته باشید. “کریستف کلمپ”
من فهمیده ام که مردم آن چه شما گفته اید را فراموش می کنند، آن چه را که انجام داده اید را هم فراموش می کنند، اما احساسی که به آن ها منتقل کرده اید را هرگز فراموش نخواهند کرد. “مایا آنجلو”
تنها یک راه برای جلوگیری از انتقاد است: کاری انجام ندهید، چیزی نگویید و کسی نباشید. “ارسطو”
از جایی که هستید شروع کنید، از چیزی که دارید استفاده کنید، کاری که می توانید را انجام دهید. “آرتور اش”
هر چیزی نوعی زیبایی دارد، اما کسی آن را نمی بیند. “کنفوسیوس”
هیچ وقت دیر نیست برای این که چیزی بشوی که می توانستی باشی. “جرج الیوت”