دوستان عزیز، در این تایپیک نظرات خودتونو ،راجع به امید با ما در میان بگذارید
و من ا... التوفیقپرچمممم
دوستان عزیز، در این تایپیک نظرات خودتونو ،راجع به امید با ما در میان بگذارید
و من ا... التوفیقپرچمممم
گر پادشاه عالمی
باز هم گدای مادری
اخویمون امید دوستمون بوده و تا حالا هم هست,ولی فک نکنم دوستیمون زیاد دووم پیدا کنه,خیلی کاره ناجوریه امواته بقیه رو فحش بدی,خودشم اون فوت شده عزیزی مثله شده مادر باشه,یه بار ازش خواهش کردم اینکارو نکنه,ولی پشیزی واس حرفم ارزش قائل نشد,همین جا میگم که دفعه ی بعد که دوباره همچین فحشایی بده هیچ ارزشی واس خودش قائل نخواهم شد,نکن امید جان,اینکارو نکن زشته...........:)
har chizi ghaede va ghanoone khodesho dare
mard mard mimoone zan zan
az nazare man
to pato faratar az khate ghermeza gozashti
be kasaei fosh dadi ke jozve nabayada bood ma to refighamoon ye 4chob darim
hormate harfe hamo darim
hormat shekoni kasi kone
dige refigh nist kenare ma nist
vai mise ro berooye ma
inja namak khordi namakdoon shekondi
to marame ma namrdii nist
ویرایش توسط jEsi : 08-02-2015 در ساعت 01:43 AM
با سلام من شناختی ازش ندارم و بدی ندیدم ازش امیدوارم موفق باشن
با سلام خدمت دوستان 1پارسی ...
من به عنوان اسب نجیب عمل ناشایست و نانجیب این امید رو محکوم میکنم و از خداوند بزرگ براش اشد ترین مجازات رو خواستارمخنده قهقههخنده قهقههخنده قهقههخنده قهقههخنده قهقهه
خدایی من از داستان خبر ندارم که چه فوشایی به کی داده و نمیخامم تو چیزی که بمن ربط نداره و ازش اصلاعی ندارم دخالت کنم ولی امید کلا پسر خوبیه هر چند یکم خره ولی پسر خوبیه.اگرم به یکی همچین فوشی داده غلط کرده یونجه خورده تو استبل ما... بیخیال شین و این بحثو انقد کشش ندین زشته این امید به عنوان یک تروریست تو. این چت ادم نمیشه و باید اعدام بشهخنده قهقههخنده قهقههخنده قهقههخنده قهقهه
با درود فراوان خدمت تک تک دوستان گلم که تو اين بحث شرکت کردن :
تو اينکه اميد دوست من . ماست شکي نيست . اميد جان من کاري به نظر و اي« حرفا ندارم و روي سخنم با خودته برادر
من اي«و قبول دارم که خنديدن خوبه . تمسخر ديگران به جاش و به اندازش خوبه . اگه کسي اذيتمون کرد فحش به اندازش خوبه . ولي هميشه بايد به ياد داشته باشيم تک تک ماهيي که اينجا (چتروم و يا دنياي مجازي ) جمع شديم واسه فرار از مشکلات و تنهايي ها و مشکلات روحي که تو دنياي واقعيه . بايد قبول کنيم هر کدوم از ما به اندازه ي خودش مشکلات روحي و رواني رو داريم و. نيومدم نصيحت کنم و يا تهديد کنم . ببين داداش گلم نميدونم داغ عزيز ديدي يا نه که اميدوارم نديده باشي و نبيني ولي بدون داغ عزيز خيلي سخته مخصوصا مادر .تو اگه با کسي مشکل داري به خودش فحش بده هر جور فحشي که دوس داري . اگرم لغات ديگشنري مغزت پاسخگوي نيازت نبود بيا پيش خودم تا بهت ياد بدم . داداش اين يه مورد بود که اومدم ازت براي اخرين بار خواهش کنم اگه ميشه ديگه اينکارو نکن . مورد ديگه اينه که من و تويي که چاکرم نوکرم ميگيم به هم بايد سيعي کنيم فقط حرف نباشه . من چندين بار ازت خواهش کردم که فحش به مرده ها نده ولي تويي که چپ و راس قربون صدقه ي هم ميريم به فلان فلانت دايورت کردي و اين از صد تا فحش براي مني که تورو هم سنگر خودم ميدونم بد تره . تا اينجاي راهو با هم خوب بوديم با رعايت دو سه تا نکته ي ريز بزار ادامه ي مسيرم همينطوري باشه .
به اميد بالا رفتن سطح درک روز افزون تقديم شماتقديم شماتقديم شماتقديم شماتقديم شما
سلام.
من هیچ گونه بدی از امید ندیدم و هر وقت هم اومده داخل چت روم فقط به من احترام گذاشته که واقعاً برام قابل ستایش هست.
امید جان به عنوان برادر خودم خیلی دوستت دارم و امیدوارم تو زندگیت موفق باشی...
! OMID.M (08-09-2015)
حیف نظر واسه این...حیف همین 4 کلمه که نوشتم... اصن حیف این 30 ثانیه که وقت گذاشتم... حیف اینترنتم که واسه این صفحه استفاده شد...خیلی بی شخصیت هست همین!
هر کسی از ظن خود شد یار من...
دوستان ممنون میشم از این تایپکا نزنین و شخیت دوستانو زیر سوال نبرین...
اقا محسن ممنون میشیم جلو همچین تایپکهایی رو بگیرین:)هیچ حق نداره به دیگر کاربران توهین کنه:)