نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: بخون

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    3483
    پسندیده
    27
    مورد پسند : 132 بار در 48 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 58.0.3029.110

بخون

نمیدونم چرا اینو مینویسم...تازگیا احساس می‌کنم بچه شدم...دارم بر می‌گردم به دوران بچگی‌...بهونه گیر شدم...دلم واس‌ خیلی‌ چیزا تنگه...از خیلی‌ چیزا پشیمونم....الان خیلی‌ پسرا تو سن من به خیلی‌ چیزا رسیدن...خیلی‌ وقت درجا زدم....دنیام شده کار و چت....یه زمانی‌ بود سهیل واس‌ خودش خری بود...پسر بزرگ خانواده...داداش بزرگ...به خودم اومدم هیچکس و هیچی‌ دورم نبود...من بودم حوضم...اینارو مینویسم چون خیلیا باهم درد و دلم می‌کنن، می‌خوام بگم تنها نیستین...همه یه دردی داریم...هر شروعی یه پایان داره...هر سلامی‌ یه خدافظی‌ داره....هر بودنی یه نبودن داره...همه مریض داریم...همه یه عزیز از دست رفته داریم....تا هستن سالمن قدر بدونید....انقدر زود دیر می‌شه که مثل من درجا میزنی...شبها وقتی که خیلی‌ می‌زنه به سرم...اینو یکی‌ دیگم بهم گفت بود... _______همدردیم باهم...شب وقتی که دیگه سرت شلوغ نیست...اون موقس که فکر میاد سراغت...چرا؟کی‌؟ اما ... اگر....بعدش بغض میکنی‌...اونقدر حالت بد می‌شه که نمیدونی‌ چیکار کنی‌....دعا‌ میکنی‌ زودتر صبح بشه....با اینکه در طول روز فقط سگدو میزنی که به جایی برسی‌ ولی‌ باز به شب ترجیحش میدی....شب وقتی که خیلی‌ چیزا برام روشنه...گذشته جلو چشممه....میشم پر از کینه...نفرت...از اونایی‌ که باعث خیلی‌ چیزا شدن....از خودم که خام بودم...ولی‌ الان که پخته شدم چه فایده؟ ولی‌ نمی‌خوام نگه دارم تو خودم....این انجمن کمکم می‌کنه...حرفمو به رفیقای بیرون نت نمیزنم چون نمی‌خوام کسی‌ ضعفم رو بدونه...اینجا همه یه درد مشترک داریم...فرار...فرار از دنیای که خیلی‌ بزرگه ... اینجا بهم قدرت میده حرف بزنم...خالی‌ میشم...امشبم از اون شباست....شبی که تنهایی باز بهم فشار آورد و اومدم تو دنیای مجازی حرف زدم...دنیایی که شاید بخونین اینو بخندین...قربون خندهاتون...مهم خالی‌ شدنه خودم بود...کاش کسی‌ بود بهم جواب میداد...میگن با خدا حرف بزنی‌ جواب میده...جوابی‌ نشنیدم....تا کی‌ باید با پروگی جلو تقدیر وایسم که روشو کم کنم؟ هرکی‌ اینو خوند و همدرد بود فقط یه پست بذاره بگه هستم باهات...قوت قلب وقتی‌ بفهمیم تنها نیسیم...اتاق درد و دل‌ اتاق منه...اتاق شماست...حالش رو ببرید...الان منم و فریدون فروغی و این انجمن لول....شاید اوج بدبختی که اینجا درد و دل‌ کردم...ولی‌ می‌ارزید...شاید امشب فکر نکنم و راحت بخوابم...شاید

سهیل
    ویرایش توسط Bikhial : 06-29-2017 در ساعت 05:07 AM
    Bi Kalak

2. 6 کاربر پست Bikhial عزیز را پسندیده اند .

! unk (06-29-2017),!!yalda!! (06-29-2017),* SaMa * (07-01-2017),*somaye* (06-29-2017),mohsen32 (06-29-2017)

3. Top | #2
    !__Miss__!
    زندگی همش غم نیست ، همش بدبختی نیست ، همش هم شادی نیست... زندگی رو همین تضادهاست که زیبا کرده ، که بهش معنی بخشیده ، که به ما معنی بخشیده...
    زندگی مثل یه قصه است قصه ای که بعضی جاهاش بغضه، بعضی جاهاش خنده ،بعضی جاهش کیفور کیفوری ،اما... بعضی جاها همه چیوازدماغت درمیاره...زندگی همش کار نیست ،کارهم همه ی زندگی نیست...
    زندگی رو آدما معنی میکنن، ادمایی که کنارهمن. ادمایی که گاهی جونشونو براهم میدن اما بعضی وقتا به سنگ وشیشه تبدیل میشن ،میشن دوتا دشمن...گاهی اینقدر قلباشون بهم نزدیک میشه که میشن یه روح در دوجسم. گاهی اینقدر ازهم فاصله میگیرن که حتی دوتا رفیق قدیمی هم دیگه همو نمیشناسن ،دیگه واسه هم ارزش قایل نیستن. آدما مثه پنجره ان... بعضیاشون از پشتش میشه روزو دید ،روشنایی رو دید ،اما... بعضیا جزتیرگی و سیاهی و شب هیچی نشون نمیدن... هیچی...گاهی اینقدر عاشقن که بدون هم میمرن گاهی اینقدر فاصله میگیرن که یادشون میره یه زمانی باهم دیگه چه لحظاتی رو داشتن. یادشون میره یه روز عاشق هم بودن... این قدر ازهم فاصله میگیرن که ازهم فرار میکنن...هرکدوم فقط دنبال یه راهه که ازاون یکی فاصله بگیره.کاری هم نداره که این مسیری که میره به کجا ختم میشه... گاهی اینقدر نامرد میشن که حتی مرام و معرفتشونو فراموش میکنن، فکر میکنن اونی که به فکرشونه، مراقبشونه ازدور ، آویزونشونه...آدما باید کنار هم باشن... کنارهم که باشن دنیا رو مثه یک پارچه ی چهل تیکه رنگی میکنن... رنگاییی که کنار هم زندگی رو زیبا میکنه... اینطوری میشه خوشبختی رو حس کرد... هرچند خوشبختی مثه یه سکه میمونه ،هردو روی یک سکه خوشبختیه... وقتی بندازیش بالا چه شیر بیاد چه خط بیاد این تویی که تعیین میکنی اینی که اومد خوشبختیه یانه.. این تویی که به اون تقدیرت حس میدی...روح میدی...زندگی رو مثه یه قصه ی تاریک نبین... درسته همه گرفتاری هایی داریم ،دردهایی داریم، تنهایی هایی رو داریم ولی ما همدیگه رو هم داریم... کنارهمیم برای همیشه.. حتی با وجود فاصله ها... حتی با وجود تنفرها... حتی باوجود دنیا دنیا مانع...
    سهیل من باهاتم...به عنوان یه رفیق تا تهش...

"هدیه"
    ویرایش توسط !__Miss__! : 06-29-2017 در ساعت 06:54 AM

4. 4 کاربر پست !__Miss__! عزیز را پسندیده اند .

!!yalda!! (06-29-2017),* SaMa * (07-01-2017),*somaye* (06-29-2017),Bikhial (06-30-2017)

5. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    2376
    پسندیده
    518
    مورد پسند : 30 بار در 14 پست
    Windows NT 6.3 Chrome 59.0.3071.115
    hastam bahat
    vali dus nadaram inja harfe delamo bezanam mesle to va baghie. shayad hanuz onghad joratesho nadaram...

6. 3 کاربر پست ! unk عزیز را پسندیده اند .

!!yalda!! (06-29-2017),* SaMa * (07-01-2017),Bikhial (06-30-2017)

7. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    3483
    پسندیده
    27
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 59.0.3071.115
    mamnoon Hedie..ghorboone harfat
    Bi Kalak

8. 3 کاربر پست Bikhial عزیز را پسندیده اند .

! unk (07-03-2017),* SaMa * (07-01-2017)

9. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    3483
    پسندیده
    27
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 59.0.3071.115
    mersi UNK....khoshalam ke hasti baham...va khoshhalam ke baz mibinamet
    Bi Kalak

10. 2 کاربر پست Bikhial عزیز را پسندیده اند .

! unk (07-03-2017),* SaMa * (07-01-2017)

11. Top | #6
    !__Miss__!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bikhial نمایش پست ها
    mamnoon Hedie..ghorboone harfat
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1457903707860270.jpg
مشاهده: 8
حجم: 94.3 کیلو بایت

fadaye shoma agha

12. کاربر مقابل پست !__Miss__! عزیز را پسندیده است:

* SaMa * (07-01-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.