هنرنمایی دیدنی با سایه ها
این تصاویری که میبینید هنرنمایی دیدنی با سایه ها می باشد.وینسنت بال (Vincent Bal) هنرمندی بلژیکی است که این روزها نقاشیهای او بسیار مورد توجه قرار گرفته است. اما تفاوت نقاشیهای بال با بقیه در این است که او با استفاده از سایه اشیا به هنرنمایی میپردازد.
این نقاشیهای جالب خیلی زود به یک سوژه پرطرفدار در بین کاربران تبدیل شده است.وینسنت از کودکی به نقاشی علاقه مند بود اما او سر از دنیای سینما درآورد و به حرفه فیلم برداری وارد شد. چهار فیلم بلند و تعدادی فیلم کوتاه حاصل کار او در این عرصه بود اما اکنون نقاشیهای او در شبکههای اجتماعی مورد استقبال قرار گرفته است.
این هنرمند بلژیکی در مورد ایده نقاشی با سایه اشیا اینگونه توضیح داد:همیشه دوست داشتم به رویای دوران کودکیام بازگردم چرا که ساعتها کار تنها باعث خستگی و بی حوصلگیام شده بود. یک روز و در حال نوشیدن قهوه متوجه شدم که سایه فنجانم به یک فیل شبیه شده است و همین موضوع تبدیل به یک ایده برای خلق اثر هنری شد.
وی ادامه داد:از آن روز به بعد بیشتر به سایه اشیا دقت میکردم و سعی کردم با استفاده از آنها نقاشیهایی را ترسیم کنم. اولین نقاشیهایم را در شبکههای اجتماعی به نمایش گذاشتم و استقبال خوب کاربران مرا به ادامه این کار تشویق کرد. در ادامه تصاویری از آثار هنری وینسنت بال را مشاهده میکنیم و امیدواریم که از دیدن آنها لذت ببرید.