بیوگرافی مهدی سلوکی
مهدی سلوکی متولد 14 خرداد 1361 در اصفها فارغ التحصیل دهنرستان رشته گرافیک است، پدرش سرهنگ نیروی هوایی و اصالتا تهرانی و مادرش اهل اراک است
تنها یک برادر بزرگ تر از خود بنام محمد دارد که از مجریان باسابقه تلویزیون است و در همین مقطع بود که جذب کار تلویزیونی شد و در آذرماه 93 ازدواج کرده است
بیوگرافی ساناز سعیدی
ساناز سعیدی متولد 24 فروردین 1368 در تهران فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری است، این بازیگر از تئاتر به تلویزیون آمد و با یک سریال سیاسی در ماه رمضان 96 به شهرت رسید
قبل شروع حرفه ای من در رشته تحصیلی خودم یعنی معماری در یک شرکت مشغول کار بودم یکی دو هفته از تستم گذشته بود که مرا برای تست گریم و تست لباس خواستند
بیوگرافی حمیرا ریاضی
حمیرا حسنی ریاضی متولد 28 خرداد 1346 در تهران فارغ التحصیل رشته کارگردانی در مقطع فوق لیسانس از دانشکده سینما و تئاتر است،
همچنین فارغ التحصیل کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا در سال 1374 میباشد او فعالیت خود را در تئاتر در سال 1369 شروع کرد و سپس به تلویزیون و سینما راه یافت
حمیرا ریاضی با علی اوسیوند در سال 1378 ازدواج کرد این زوح صاحب یک دختر بنام یاسمین هستند
بیوگرافی محمدرضا هاشمی
محمدرضا هاشمی متولد 24 مرداد 1366 در تهران فارغ التحصیل لیسانس رشته عمران و فوق لیسانس سد سازی می باشد، فعالیت خود را از جلوی دوربین شروع کرد و حالا بیشتر در تئاتر فعال است
محمدرضا که از سادات و سید می باشد در یک خانواده چهار نفره بدنیا آمده است و تنها یک برادر بنام رامین دارد که او نیز در عرصه خوانندگی فعالیت می کند
بیوگرافی رضا کیانیان
رضا کیانیان متولد 29 خرداد 1330 در تهران فارغ التحصیل لیسانس تئاتر از دانشگاه تهران در سال 1355 است، بجز بازیگری نویسنده، عکاس و فعال محیط زیست است
کیانیان سالهاست با هایده قراچه داغی ازدواج کرده است و یک پسر بنام علی دارد، همسرش خانوم هایده خواهرزاده سهراب سپهری شاعر نام آشنای ایرانی می باشد