تام کروز 54 ساله از رازهای زیبایی و جذابیت اش پرده برداری کرد!!
تام کروز یکی از مردان جذاب دنیای هالیوود است که در سن 54 سالگی باز هم جذابیت و زیبایی خودش را دارد. بهتر است با رازهای جوانی و زیبایی تام کروز 54 ساله آشنا شویم.
اسرار جوانی، زیبایی و تناسب اندام تام کروز در 54 سالگی
تام کروز از جمله بازیگرانی است که با وجود آنکه از مرز 50 سالگی گذشته و این روزها در انتظار پنجاه و چهارمین سالگـــرد زندگیاش بهسر میبرد همچنان با پیشنهادهایی روبهرو میشود که بسیار هیجانانگیز بهنظر میرسند. او در این سن و سال همچنان در نقش جوانان 30 ساله ظاهر میشود یا نقش پر جنب و جوش یک کارآگاه یا نیروی تجسس را بر عهده میگیرد؛ کاراکتری که به لحاظ نقشی که برعهده میگیرد باید آمادگی جسمانی زیاد و عضلات ورزیدهای داشته باشد.
سوال اینجاست که تام کروز 53 ساله چطور میتواند در نقش جوانی که دستکم دو دهه از او کوچکتر است، ظاهر شود. شاید بگویید این معجزه گریم است! اما واقعیت این است که گریم تنها میتواند به جوانسازی چهره این بازیگر کمک کند. درباره آمادگی جسمانی و توان بدنی و اندام متناسب او چه میگویید؟ با ما همراه باشید تا از پشت پرده جوانی کروز که توسط کارشناسان روزنامه دیلیمیل و نشریه نو انگلستان بررسی شده باخبر شویم.
شیوه طبیعی تام کروز برای درمان چین و چروک صورت
چند وقت پیش شایعهای درباره تام کروز در رسانهها مطرح شد که او برای از بین بردن چین و چروکهای صورتش دست به دامن جراحی و بوتاکس شده است و با تزریق این ماده چروکهای پیشانی و اطراف چشمش را مهار کرده است. چند وقت بعد صحت این خبر رد و ادعای دیگری مطرح شد و آن علاقه تام کروز به استفاده از شیوههای طبیعی برای درمان چین و چروک صورت بود.
آنها مدعی شدند که تام کروز از یک ماسک ویژه و اعجابانگیز برای درمان چینهای صورتش استفاده کرده است؛ ماسکی که در مواد اولیه آن علاوه بر آب معدنی چشمههای آب گرم اطراف لندن، سبوس برنج و مدفوع بلبل نیز وجود دارد. پاپاراتزیها ( پاپاراتزی به عکاسانی گفته میشود که کارشان تهیهٔ عکسهای جالب از چهرههای سرشناس بهویژه هنرمندان و ورزشکاران و نیز خانواده و نزدیکان آنان و فروش این تصاویر به مجلات مختلف است ) میگویند تام کروز هر روز از این ماسک روی صورتش استفاده میکند. به گفته کارشناسان، مدفوع بلبل -که حیوانی حلال گوشت نیز به حساب می آید- حاوی آنزیمهایی است که به لایهبرداری از پوست و از بین رفتن چین و چروکهای سطحی پوست کمک میکند.
تام کروز و استفاده از جراحی زیبایی
اگرچه بسیاری از کارشناسان استفاده از ماسکهای طبیعی را برای جوانسازی پوست و از بین رفتن چین و چروکهای صورت موثر میدانند اما بر این باورند که نمیتوان از این ماسکها انتظار معجزه داشت که با استفاده از آنها در سن 50 سالگی، یک دهه جوانتر شویم. درست مثل اتفاقی که برای تام کروز افتاده است. همین موضوع باعث شده که بسیاری از کارشناسان درباره راز جوانی تام کروز این ایده را مطرح کنند که او از تکنیکهای یک جراح زبردست برای جوانسازی پوستش بهره برده بدون آنکه کسی از آن بویی ببرد. دکتر آنتونی یان جراح پلاستیک در این باره میگوید: تغییراتی که چهره تام کروز داشته کاملا او را 10سال جوانتر کرده است. تصور من این است او از مجموعهای از بهترین تکنیکها و روشهای زیبایی استفاده میکند و تصور من این است که برای از بین بردن چروکهای اطراف چشم و لبش از بوتاکس استفاده کرده است.
تزریق چربی یکی از روشهای تام کروز برای جوانی و زیبایی است
دکتر آنتونی یان در ادامه صحبتهایش به این موضوع اشاره میکند که بدن تام کروز مانند خیلی از افراد در سنین بالای 50 سالگی کمتر قابلیت حفظ چربی خود را دارد و به مرور، تازگی و شادابیاش را ازدست میدهد، بنابراین دور از ذهن نیست که تام کروز از تزریق چربی زیر پوستش استفاده کرده است. این شیوه ریسک بسیار کمی دارد چون از چربی بدن خود شخص برای نمود بهتر پوست نقاط حساس مثل صورت و گردن استفاده میشود.
این در حالی است که برخی کارشناسان معتقدند که کروز از لیفت پوست پیشانی و گردن برای از بین بردن چین و چروکهایش استفاده کرده است. با این وجود این جراح پلاستیک میگوید: آنچه مشخص است این است که کروز از جراحی و لیفت پوست استفاده نکرده و من تقریبا یقین دارم که او از تزریق چربی آن هم با کمک بهترین متخصصان برای بهبود چین و چروکهای صورتشاستفاده کرده و شلی پوست ناحیه گردن و غبغبش را ترمیم کرده است.
تثبیت جوانسازی با اشعه مادون قرمز
یکی دیگر از تکنیکهایی که تام کروز برای جوانسازی و حفظ شادابی پوستش از آن بهره میبرد،استفاده از اشعه مادون قرمز و فرکانسهای رادیویی برای تثبیت روندهای جوانسازی پوستشاست.
به گفته دکتر یان، این روشها از جمله گرانترین روشها در جهان است که امکان تجربه آن برای هر فردی با هر سطح درآمدی ممکن نیست و تکنیکهایی محسوب میشوند که دست کم یکبار در ماه باید تکرار شوند تا تاثیر درمانی خود را داشته باشند، بنابراین افرادی با درآمدهای قابل ملاحظه در حد بازیگران و چهرههای مطرح در عرصه جهانی میتوانند از این شیوهها کمک بگیرند. با همه اینها تام کروز ازجمله افرادی است که با کمک اشعهدرمانی و فرکانسدرمانی برای جوانسازی پوستش زیر نظر بهترین متخصصان اقدام میکند.
لبخند میلیون دلاری کروز
تام کروز از روزهای ابتدایی حضورش در سینما بهخاطر بینظمی دندانهایش مدام در دندانپزشکیها بهسر میبرد. ماجرای دندانهای بههم ریخته این بازیگر به دهه دوم زندگی او باز میگردد؛ درست قبل از ازدواج اولش با نیکل کیدمن. اما ماجرا همینجا تمام نمیشود. این بازیگر بعد از ارتودنسی و نظم گرفتن دندانهایش مشتری پایه یک دندانپزشکش میشود.
او در سالهای ابتدایی دهه 40 یکی از دندانهای نیش خود را از دست میدهد و تا مدتها با جای خالی این دندان در انظار ظاهر میشود تا سرانجام به جای این دندان از دست رفته ایمپلنت میکند. وی این اواخر نیز از خدمات دندانپزشکش برای لمینت کردن دندانهایش استفاده کرده و این روزها با دندانهای سفید و براقش لبخندهای میلیون دلاری تحویل هوادارانش میدهد.
تام کروز : شایعهها را باور نکنید
وقتی تام کروز و جراحی زیبایی را در موتورهای جستوجو سرچ میکنید هزاران خبر درباره راه و روشهای مختلفی که او برای جوانسازی پوستش از آنها بهره گرفته مقابلتان صف میکشد. پاپاراتزیها اخبار متنوعی در این زمینه در اختیارتان میگذارند اما اینکه کدامیک از این اخبار موثقاند و کدام نه کار بسیار دشواری است.
تام کروز بازیگر فیلم ماموریت غیرممکن در مصاحبهای که با دیلیمیل داشته، درباره جراحی زیبایی و پلاستیک صورتش میگوید: هرگز سراغ جراحی نرفتم و در آینده هم نخواهم رفت. راستش خیلی با تیغ جراحی میانهای ندارم، اما بدون ورزش روزم را نمیگذرانم و خواب خیلی مناسبی دارم. شبی را پیدا نمیکنید که بهخاطر کار یا هر برنامه دیگری از ساعت خوابم بزنم. دو تا سه روز در هفته شنا کرده و سعی میکنم از تکنیکهای جوانسازی روز دنیا و ماسکهای طبیعی برای حفظ جوانیام استفاده کنم.
آیا تام از روش های مدرن کمک گرفته است؟
تغییراتی که چهره تام کروز داشته کاملا او را 10 سال جوانتر کرده است. تصور من این است او از مجموعهای از بهترین تکنیکها و روشهای زیبایی استفاده میکند و برای ازبین بردن چروکهای اطراف چشم و لبش از بوتاکس استفاده کردهاست.