او همچنان در زندان است
داستان بازگشت زن قاچاقچی: جوان بودم!
«میشلا مک کولم» زن جوان اهل شهر «کانتی تایرون» در شمال ایرلند شمالی است که چندی پیش به علت قاچاق مواد مخدر روانه زندانی در آمریکای جنوبی شد. او میگوید که در «لحظات عصبانیت» تصمیم گیری کرده است.
فرادید| «میشلا مک کولم» زن جوان اهل شهر «کانتی تایرون» در شمال ایرلند شمالی است که چندی پیش به علت قاچاق مواد مخدر روانه زندانی در آمریکای جنوبی شد. او میگوید که «هنگام عصبانیت» تصمیم گیری کرده است.
به گزارش فرادید به نقل از بی بی سی انگلیسی، میشلا مک کولم (Michaella McCollum)، 22 ساله، پس از تحمل دو سال زندان سرانجام با حکم آزادی مشروط از زندانی در پرو آزاد شد.
او میگوید که اگر محموله کوکائینی که او میخواست به اروپا ببرد به مقصد خود میرسید، میتوانست خون افرادی زیادی را به گردنش بیندازد. او میگوید: «این کار میتوانست صدمات جبران ناپذیری را به جامعه وارد کند.»
میشلا مک کولم و ملیسا رید، اهل لنزی در نزدیکی گلاسکو اسکاتلند، در اوت 2013 میلادی همراه با 11 کیلوگرم کوکائین در فرودگاه لیما (پایتخت پرو) دستگیر شدند. آنها قصد داشتند به مادرید سفر کنند.
اتفاقات بعدی
مک کولم در گفتگو با RTÉ، تلویزیون دولتی ایرلند، گفت که هنگام قاچاق کوکائین «کاملا ساده لوح، جوان و خام» بوده است. او همچنین گفت: «در اکثر اوقات، من توانایی گفتن نه به دیگران را نداشتم.»
مک کولم و رید هنگام دستگیری در فرودگاه لیما در سال 2013
او در ادامه گفت: «من بدون توجه به آن کار تن دادم. در واقع، بخشی از وجودم به من میگفت که نباید آن کارها را انجام دهم. حوصلهتان را سر نبرم، من تصمیماتم را در لحظات عصبانیت گرفتم.»
او گفت که «آدم بدی نبوده» و میخواسته کاری را انجام دهد که جبران کند. میشلا از کارهای اشتباهش پشیمان است و از خانوادهاش نیز معذرت خواهی کرده است.
تخریب جامعه
او اعتراف کرده که اگر میتوانست مواد مخدر را به اسپانیا قاچاق کند، به جامعه و مردم آسیب زیادی وارد میشد. او میگوید: «وقتی اینجا در زندان بودم با خودم فکر میکردم که اگر آن محموله به اروپا میرسید، چه اتفاقی میافتاد؟»
این خانم اعتراف کرد که قصد داشته محمولهای به ارزش 1.5 میلیون دلار را از پرو خارج کند
میشلا از این اتفاق احساسی شده و میگوید: «احتمالا خون افراد بسیاری به گردن من میافتاد. زندگی افراد بیشماری تحت شعاع آن محموله قرار میگرفت. در واقع کار من به طور غیرمستقیم باعث مرگ افراد بسیاری میشد.»
خانم مک کولم و رید در ابتدا ادعا کرده بودند که آنها ربوده شده بودند و به همین دلیل مجبور به حمل محموله مواد مخدر شده بودند. آنها اما مدتی بعد اعتراف کردند که قصد داشتند محمولهای به ارزش 1.5 میلیون دلار را از پرو خارج کنند و به تحمل شش سال و هشت ماه زندان محکوم شدند.
خانم میشلا مک کولم میگوید: «در زندان بسیاری از اتفاقات روزمره مانند دیدن خورشید، تاریکی، ماه و ستاره را فراموش کرده بود.»
انتقال
مک کولم در شب پنجشنبه با حکم آزادی مشروط از زندان آزاد شد. وکیل وی میگوید که منتظر دریافت حکم آزادی موکلش است. موریس فولی، کشیش ایرلندی، که به زندان محل نگهداری میشلا در لیما رفته بود، میگوید که خانم مک کولم به کلی عوض شده است.
وی میگوید: «او واقعا آدم خوبی است؛ فقط بد تصمیم گیری کرد. زن جوانی که در لیما به ملاقاتش رفتم تنها 19 سال داشت... او خیلی جوان و ساده بود، اما حالا تغییر کرده است. او اصلاح شده است.»
این مسئله قابل درک است که او باید به دلیل شروط آزادی مشروط مدتی را در پرو بماند، اما خوشبختانه پس از وضع قوانین جدید در سال گذشته میلادی در پرو و تحمل دو سال و سه ماه حبس، از قانون آزادی پیش از موعد بهرهمند شد.
خانم رید اما همچنان در زندان است، ولی قصد دارد ادامه مدت حبسش را کمی نزدیکتر به خانه، یعنی در اسکاتلند، بگذراند. خدمات امور زندان اسکاتلند با درخواست وی مبنی به انتقال به اسکاتلند موافقت کرده است، اما اعلام کرد که حکم نهایی را باید زندان پرو صادر کند.